Hvad koster Workplace fra Meta?

Hvad koster Workplace fra Meta?

Læs mere om, hvad Workplace from Meta koster, hvilken implementeringspakke der passer til din virksomhed, og hvorfor du bør købe den gennem Cloudworks.

Workplace from Meta er en intern samarbejds- og kommunikationsplatform til virksomheder. Den er brugervenlig og nem at bruge for alle medarbejdere. Værktøjet er tilgængeligt på mobil og computer, og engagerer, og forenkler samarbejdet på tværs af organisationen. Workplace er også effektiv for virksomheder, der har mange medarbejdere, der ikke arbejder på kontorer som for eksempel butiksmedarbejdere, håndværkere og sælgere.  

Læs mere her om, hvordan Workplace from Meta kan forbedre intern kommunikation og virksomhedskulturen i en organisation.

Hvorfor købe Workplace from Meta via Cloudworks?

Fordelen ved at købe licenser gennem os er, at vi bliver jeres norske kontaktpunkt i tilfælde af spørgsmål eller ændringer. Derudover vil du som vores kunde blive prioriteret, når der er behov for teknisk eller organisatorisk assistance.

Hvis du køber licenser til Workplace direkte fra Meta, skal du indtaste din virksomheds kortoplysninger i løsningen. Et månedligt beløb vil derefter automatisk blive trukket fra jeres bankkonto. Hvis du køber licenserne via Cloudworks, modtager du en faktura hver måned, og der kan være mulighed for at forhandle om prisen.

Vi hjælper dig med en vellykket implementering

Uanset om du ønsker at købe licenser gennem os eller ej, hjælper vi dig gerne med at implementere Workplace. God planlægning på forhånd sikrer engagement og fuld udnyttelse af værktøjet.

Workplace gjengen

Vores forandringsledere og tekniske konsulenter har solid erfaring med implementering af Workplace i både private og offentlige organisationer i både Norge og udlandet. Derfor ved vi præcis, hvad det kræver for at lykkes med Workplace.

Platformen udvikles og forbedres kontinuerligt. Vores entusiastiske team har arbejdet med Workplace helt fra begyndelsen, og har altid en opdateret ekspertise. Som Workplace-partner arbejder vi tæt sammen med Meta, og sikrer, at vores kunder prioriteres.

Vores implementeringspakker

Det afhænger både af organisationens størrelse og jeres interne kapacitet, hvor meget du har brug for hjælp til. Vi tilpasser os jeres behov og kan hjælpe med alle aspekter af implementering og drift, forandringsledelse, oplæring, funktionel og teknisk implementering. Vi kan også hjælpe dig med identitets- og adgangsstyring, cloudsikkerhed og SaaS-applikationer.

Læs mere om, hvordan du får succes med forandringsledelse med introduktionen af Workplace from Meta.

Vi arbejder med tre forskellige implementeringspakker: Quick launch, Populær og Premium.

Quick launch

Quick launch-pakken anbefales til virksomheder, der har deres egne ressourcer til at foretage implementeringen. Pakken koster NOK 50.000 ekskl. moms.

Populær

Implementeringspakken som vi kalder populær, er den, som de fleste af vores kunder vælger. Den anbefales til virksomheder, der har brug for hjælp, men samtidig kan oprette indhold i selve kanalen. Populær koster 200.000 NOK ekskl. moms.

Premium

Anbefalede til virksomheder med over 500 ansatte, eller som har begrænsede ressourcer til at arbejde med implementeringen. Premium koster 400.000 NOK ekskl. moms

Læs mere om, hvad de forskellige pakker inkluderer

Hvad koster det for workplace-licenser?

Licensomkostningerne for Workplace from Meta er baseret på antal af ansatte, og koster $4 pr. ansat/måned. Prismodellen bliver kaldt Workplace Core, og inkluderer en fuldgyldig platform rig på funktionalitet. Værktøjet er for alle medarbejdere, også for dem der ikke har et typisk kontorjob som for eksempel butiksmedarbejdere, serveringspersonale eller håndværkere. Ved større antal er der mulighed for rabat.

Ved betaling af et tillæg kan ekstra funktioner tilkøbes, for eksempel udvidet support direkte fra Meta til større organisationer med mere sofistikerede behov.

Hvis din virksomhed er en nonprofit organisation, får du rabat på licensomkostninger.

Workplace ♥ Okta licenspakke

Når du implementerer Workplace, bør du forbinde værktøjet til en sin identity management løsning. Vi tilbyder en licenspakke, der kombinerer licenser til både Workplace og Okta, og inkluderer hjælp med implementering af Oktas sin identity management løsning til Workplace.

Hvorfor skal du forbinde Workplace from Meta til en identity management løsning, og hvad er det helt egentligt

Cloudworks er din implementeringspartner

Hos Cloudworks har vi den kompetence, du har brug for hos en implementeringspartner for at sikre en vellykket lancering. Uanset hvilke løsninger du vælger at gå efter, brænder vi for at få Workplace til at fungere for dig. Kontakt os, så kan vi tale mere om dine behov, og om hvordan vi bedst kan hjælpe dig.