BeyondTrust's privilegeret adgangsstyring (PAM)

 

BeyondTrust's PAM-løsning giver organisationer mulighed for at administrere og overvåge adgangen til vigtige systemer og applikationer samt autentificering, autorisation, adgangskontrol og rapportering.


Derved hjælper løsningen organisationer med at opfylde regler og krav, forbedre sikkerheden og reducere risikoen for cyberangreb.

ET UDVALG AF BEYONDTRUST'S VIGTIGSTE PRODUKTER

BeyondTrust Privileged Remote Access 

BeyondTrust Privileged Remote Access er en omfattende PAM-løsning, der giver organisationer muligheden for at sikre og kontrollere ekstern adgang til vigtige systemer og følsom data. Løsningen understøtter en sikker fjernadgang for privilegerede brugere, såsom systemadministratorer og tredjepartsleverandører, til at få adgang til og administrere systemer og applikationer.

Desuden giver løsningen et højt niveau af overvågning og revision, så administratoren kan se, hvem der har fået adgang til hvad, og hvad de har gjort, mens de var logget på systemet.

 

Organisationer med mange eksterne eller mobile brugere, eller som har behov for at sikre adgang til vigtige systemer fra en række forskellige enheder og lokationer, kan drage særligt fordel af BeyondTrust Remote Access.

BeyondTrust Remote Support 

BeyondTrust Remote Support giver IT-support og -administratorer muligheden for at tilkoble sig eksterne enheder for at løse tekniske problemer og yde support.

Løsningen anvender en sikker forbindelsesteknologi for at etablere forbindelsen mellem teknikerens computer og den eksterne enhed. Ved hjælp af værktøjer som fjernstyring, filoverførsel, chat og video, vil support kunne se og kontrollere den eksterne enhed og hjælpe på samme måde, som var de fysisk til stede. 

BeyondTrust Remote Support tilbyder også ekstra sikkerhed med funktioner som logging og overvågning af forbindelser og aktiviteter samt fuld sporbarhed af al supportaktivitet.

 

Organisationer med mange forskellige enheder og lokationer, og som har behov for at yde hurtig og effektiv support til brugere uanset deres fysiske placering, vil have særligt gavn af BeyondTrust Remote Support.

Endpoint Privilege Management

Privilege Management for Windows/Mac/Linux gør det muligt at fjerne lokale administratorerrettigheder eller adgange til Root-kontoer og at håndhæve dynamiske minimumsadgange på Windows, Mac og Linux. Dette hjælper med at forhindre malware- og phishing-angreb og at kontrollere applikationer som anvendes, uden at det går udover produktiviteten.

Løsningen muliggør Zero Trust-administration af endpoints.  

Organisationer, som benytter Endpoint Privilege Management fra BeyondTrust, får en løsning, der tilbyder brugere tilstrækkelige lokale adgangsrettigheder til at udføre deres opgaver og ikke mere. Derudover har løsningen fuld logging og revisionsstyring af aktiviteter, som forenkler gennemgangen af eventuelle hændelser og analyser af disse.

BeyondTrust Password Safe

BeyondTrust Password Safe understøtter en sikker og centraliseret måde at administrere og sikre adgangskoder og anden autentificeringsinformation til IT-systemer og applikationer.

Løsningen har funktioner, der opdager og administrerer adgangskoder, SSH-nøgler, certifikater og andre autentificeringsoplysninger og tilbyder automatiseret password-administration og rotationsprocesser for at sikre, at de bliver opdateret og ændret regelmæssigt.

BeyondTrust Password Safe tilbyder også forskellige sikkerhedsfunktioner for at beskytte adgangskoder og autentificeringsoplysninger. Dette inkluderer multifaktorautentificering, tilpassede adgangsregler og godkendelser, rollebaseret adgang samt logning og rapportering af aktiviteter.

 

For en helhedsorienteret tilgang til sikkerhed og administration af privilegerede adgange kan BeyondTrust Password Safe også integreres med andre BeyondTrust-løsninger, såsom BeyondTrust Privileged Remote Access og BeyondTrust Privileged Access Management. 


Organisationer, der har behov for at administrere og beskytte adgangskoder og autentificeringsoplysninger for et stort antal systemer og applikationer, og som ønsker at undgå manuelle og usikre processer i den forbindelse, vil have særligt gavn af denne løsning.

TJENESTER VI TILBYDER INDENFOR BEYONDTRUST

Løsningsarkitektur

En god løsningsarkitektur sikrer, at den nye PAM-løsning passer til virksomhedens eksisterende teknologilandskab. Vores virksomheds- og løsningsarkitekter tager hensyn til virksomhedens forskellige krav for at udarbejde en realistisk plan frem mod bedre identitetsforvaltning og øget sikkerhed. På den måde identificerer vi omkostningerne og gevinsten ved den foreslåede løsning og anbefaler en passende implementeringsstrategi.

Rimpel

Implementering og onboarding

Vi gør BeyondTrust klar til anvendelse, integrerer det med virksomhedens driftsmiljø og applikationer samt bistår med onboarding af brugere. Vores erfarne projektledere og arkitekter kortlægger det eksisterende driftsmiljø og applikationer og udarbejder en implementeringsplan, der tager højde for virksomhedens situation og behov. Vi står for udrulningen af tjenesten i organisationen og sikre en god brugeroplevelse ved hjælp af træningsmateriale og e-læring.

Support og forvaltning

Vi bistår organisationen i forvaltning og videreudvikling af løsningen:

  • Technical Account Manager (TAM)
  • PAM Support for ad-hoc bistand ved fejl
  • PAM DevOps, omkostningseffektiv og forudsigelig videreudvikling af løsningen
Download BeyondTrusts whitepaper om NIS2 og PAM

Ønsker du at diskutere mulighederne for din virksomhed med BeyondTrust's PAM-løsninger, er du velkommen til at booke et møde.

Klik her for at se ledige tider i kalenderen til Trond Sand

BeyondTrust_LOGO

For yderligere information om vores samarbejdspartner, se beyondtrust.com