Ensartet brugeroplevelse

Løsningen sørger for et fælles login på tværs af kanaler og tjenester, og for at kundeoplysninger altid er opdaterede.

Overholdelse af persondataforordningen

Bevarer kontroll over alle lagrede kundeoplysninger, og vil kunne koordinere at alt slettes. Sikrer dokumenteret overholdelse af persondataforordningen.

Omkostningsbesparende og mere sikker

Traditionelt har virksomheder selv udviklet løsninger, men det er både omkostningsfuldt og risikabelt set ud fra et sikkerhedsmæssigt perspektiv.

Både til B2B og B2C

Meget vigtigt for nethandel, og også relevant for medlemsorganisationer og andre aktører, der håndterer registrering og login af mange brugere.

Identity Proofing & eID

Konceptet Identity Proofing er en engangsproces til at verificere identiteten af en bruger mod en identitetsudbyder, der er tillid til. Værktøjer til identitetsverificering er for eksempel BankID, Vipps eller NemID. Når en brugers identitet er bevist, godkendes denne bruger direkte til IAM-løsningen. Derefter vil autentificering være friktionsfri og omkostningseffektiv.

Læs mere om Cloudworks Identity Proofing

Administration af kundedata på en sikker og brugervenlig måde kan være en stor konkurrencefordel, og ofte afgørende for kundeforholdet.

Lær mere om CIAM

CW_illustrasjon_Customer IAM

En dårlig registreringsløsning kan skræmme kunden væk

 

Alle handler online, men ikke alle e-handelsoplevelser er gode. Når varerne er lagt i kurven, og du er klar til at betale, så er det stor forskel på hvor hurtigt onlinebutikken lader dig komme videre.

Men hvis det ideelle CIAM-system skal stille så få spørgsmål som muligt, hvor skal de helt nødvendige oplysninger om kunden så hentes? Hvordan sikrer man, at kunden faktisk er den, han eller hun giver sig for at være?


Læs mere i interviewet med Cloudworks, samt de norske autentificeringsløsningerne Vipps og BankID  

CIAM afværger GDPR-udfordringer

 

Mange organisationer står overfor udfordringen med at have kundedata spredt over adskillige systemer. Og i lyset af de seneste forordninger vedrørende samtykke og databeskyttelse fungerer CIAM-systemer som et effektivt værktøj til en sikker og intelligent styring af brugerdata, der afværger GDPR-udfordringer. 

Men er det kun store organisationer, der har gavn af en CIAM-løsning?

 

Det kan du læse mere om i interviewet med vores IAM rådgiver Stefan Mehl-Ludvigsen 

Ønsker du at diskutere muligheder for din virksomhed omkring CIAM, er du velkommen til at booke et møde.

Klik her for at se ledig tid i kalenderen til Kim Sørensen