De førende Enterprise Identity Governance-løsninger

Saviynt leverer de førende skybaserede Enterprise Identity Governance-løsninger, som beskytter virksomheder med en smart identitetsstyring og adgangsadministration. 

Saviynt Enterprise Identity Cloud (EIC) leveres som en SaaS-tjeneste, der kan integreres med de førende skyleverandører og med servere i de lande, som din virksomhed foretrækker. 

 Tjenesten kan styre adgange til alle on-premises og skybaserede løsninger, og sikrer dig en bedre kontrol af alle adgange på tværs af systemer. Den består af fem moduler, hvo IGA-modulet er kernen. 

SAVIYNT EIC BESTÅR AF FØLGENDE MODULER

Identity Governance and Administration (IGA)

IGA-modulet fungerer som et identitetslager og sikrer en strømlinet adgang til applikationer og infrastruktur gennem automatisering. Den har en kraftig integrationsmotor med et færdigt interface til de fleste store systemer, og det er enkelt at lave et interface til de øvrige. Systemet giver fuld indsigt i alle konti og adgangsniveauer, som er tilknyttet en identitet. 

Det indbyggede reguleringssystem giver dig fuld kontrol over, hvad der sker ved ændringer i persondata fra en autoritativ kilde, sædvanligvis et HR-system. Du kan enten oprette en ny adgang, ændre en eksisterende adgang, fjerne en adgang eller starte en ny godkendelses- eller underretningsarbejdsgang. 

Systemet er særlig godt til kvalitetsforbedrende tiltag som de indbyggede rapporter og kunstig intelligens samt muligheden for jævnlige godkendelsesprocessor for ledere og applikationsejere. Dette sikrer, at brugerne til enhver tid ikke har flere adgange end de behøver.

Third-party Access Governance 

Det er stadig mere udfordrende at give samarbejdspartner adgang til systemer. Saviynt tilbyder en effektiv løsning for en hurtig og effektiv onboarding af eksterne virksomheder og deres brugere i systemet. Ønskede retningslinjer kan behandle denne brugergruppen på enten en anden eller samme måde som interne brugere. Der kan defineres interne sponsorer i den eksterne virksomhed, og tildeles rettigheder til nøglepersoner for at administrere egne brugere. 

Application Access Governance (AAG)

Saviynt’s Application Access Governance (AAG) løsning hjælper med at opdage og forhindre problemer med adgange og administration af data i applikationer. Gennem SoD (Segregation of Duties) analyse og et forudbestemt regelsæt tegner løsningen et detaljeret billede af applikationsrisici og sikrer, at reglerne overholdes på tværs af applikationer som SAP, Workday, Oracle og andre Saas og on-premise applikationer. 

Saviynt’s AAG-løsning kan derfor erstatte applikationernes egne GRC-moduler og identitetshåndtering og samle det hele under én løsning. 

Cloud Privileged Access Management (CPAM)

Saviynt’s skybaserede PAM-løsning kan enkelt kobles til både on-prem og skybaserede systemer, og giver muligheden for at administrere og overvåge kritiske adgange til systemer og applikationer, som er givet til administratorer eller andre med en midlertidig udvidet adgang.

Løsningen er integreret med Savyint IGA som giver gode synergieffekter, da alle adgange kan ses, administreres og rapporteres fra ét sted. 

Hvis organisationen allerede har en anden PAM-løsning, kan Savyint’s CPAM-løsning anvendes i samspil med denne, for eksempel CyberArk eller BeyondTrust

Data Access Governance (DAG)

Ved at opdage, analysere og styre adgang til filer med sensitiv data kan Saviynt’s Data Access Governance (DAG) løsning øge sikkerheden for organisationen. Løsningen overvåger forretningsdata i real-time for at afdække eventuelt ulovligt brug og kan automatisk isolere data, stoppe adgang eller give besked til sikkerhedsansvarlige. 

TJENESTER VI TILBYDER INDENFOR SAVIYNT

Løsningsarkitektur

En god løsningsarkitektur sikrer, at den nye skybaserede Enterprise Identity Governance-løsning passer til virksomhedens eksisterende teknologilandskab. Vores løsningsarkitekter tager hensyn til virksomhedens forskellige krav og udarbejder en realistisk plan frem mod bedre identitetsforvaltning og øget sikkerhed. På den måde identificerer Cloudworks omkostningerne og gevinsten ved den foreslåede løsning og anbefaler en passende implementeringsstrategi. 

Alexander S forklarer

Implementering og onboarding

Vi gør Saviynt-løsningen klar til anvendelse, integrerer det med virksomhedens driftsmiljø og applikationer samt bistår med onboarding af brugere. Vores erfarne projektledere og arkitekter kortlægger det eksisterende driftsmiljø og applikationer og udarbejder en implementeringsplan, der tager højde for virksomhedens situation og behov. Vi står for udrulningen af tjenesten i organisationen og sikre en god brugeroplevelse ved hjælp af træningsmateriale og e-læring.

Support og forvaltning

Vi bistår organisationen i forvaltning og videreudvikling af løsningen:

  • Technical Account Manager (TAM)
  • IAM Support til ad-hoc bistand i tilfælde af fejl
  • IAM DevOps, omkostningseffektiv og planmæssig viderudvikling af løsningen

Ønsker du at diskutere mulighederne med Saviynt's Enterprise Identity Governance-løsninger, er du velkommen til at booke et møde.

Book et møde direkte i kalenderen til Trond Sand

saviynt_new_logo

For yderligere information om vores samarbejdspartner, se saviynt.com