TJENESTER VI TILBYDER INDEN FOR MICROSOFT

Entra ID Managed Services

Vi sørger for, at jeres virksomheds Microsoft Entra ID-løsning er skræddersyet til jeres behov, og vi er altid klar til at hjælpe jer, hvis der skulle opstå problemer. Cloudworks' Entra ID Managed Services inkluderer: 

  • Success Management: Vi arbejder for, at I effektivt opnår jeres mål og får maksimalt udbytte af jeres Entra ID-løsning.
  • Support: Med vores break-fix support og hurtige responstid, er vi altid tilgængelige for at løse eventuelle problemer.
  • Kickstart: Vi udfører en grundig gennemgang af jeres Entra ID-miljø og præsenterer en rapport med vores anbefalinger til forbedringer.
  • Konsulentbistand: Vi optimerer værdien af Microsoft Entra ID i din virksomhed.
Ufuk og Joacim

Løsningsarkitektur

En god løsningsarkitektur sikrer, at den nye IAM-løsning passer ind i virksomhedens eksisterende teknologilandskab. Vores forretnings- og løsningsarkitekter tager hensyn til virksomhedens krav og udarbejder en realistisk plan for bedre identitetsstyring og øget sikkerhed. På denne måde identificerer vi omkostningerne og fordelene ved den foreslåede løsning og anbefaler en passende implementeringsstrategi.

 

Implementering og utvikling

Vi opsætter systemet til produktion, integrerer med kundens driftsmiljø og applikationer samt hjælper med onboarding af brugere. Vores erfarne projektledere og arkitekter kortlægger det eksisterende driftsmiljø og applikationer samt udarbejder en implementeringsplan, der tager hensyn til kundens situation og behov. Vi overtager udrulningen af tjenesten i organisationen og sørger for en god brugeroplevelse ved hjælp af oplæringsmateriale og e-learning.

Ønsker du at diskutere muligheder for din virksomhed med Microsoft og deres portefølje, er du velkommen til at booke et møde.

Klik her for at se ledige tider i kalenderen til Trond Sand