Vi fejrer tre ISO-certificeringer for kvalitet, miljø og sikkerhed

Vi fejrer tre ISO-certificeringer for kvalitet, miljø og sikkerhed

Vores tre ISO-certificeringer er en forsikring om, at Cloudworks er en pålidelig samarbejdspartner, som forpligter sig til den højeste standard inden for kvalitetsledelse, miljøledelse og informationssikkerhed. 

I år kan vi fejre en helt særlig milepæl i Cloudworks. Vi har nemlig opnået ISO 9001, ISO 14001 og ISO 27001 certificeringer for hele selskabet. Det betyder, at Cloudworks i både Norge, Sverige og Danmark nu kan pryde sig med de tre certifikater, som dækker over Quality Management System (QMS), Environment Management System (EMS) og Information Security Management System (ISMS).

ISO-certificeringerne beviser, at vi kontinuerligt har fokus på kontrol og tager sikkerhed alvorligt. Vi arbejder systematisk med at definere, strukturere og strømline vores arbejdsprocesser, så vi sikrer den højeste kvalitet og sikkerhed i vores arbejde.

Hvad betyder ISO-certificeringerne for Cloudworks og vores kunder?

En ISO-certificering er et globalt anerkendt certifikat for overholdelsen af de højeste internationale standarder fastsat af The International Organization for Standardization (ISO). Her er, hvad hver certificering betyder for Cloudworks og vores kunder:

  • ISO 9001 (Quality Management Systems - QMS): Sikrer, at vi konsekvent lever op til vores kunders forventninger og regulatoriske krav gennem en systematisk tilgang til kvalitetsstyring.
  • ISO 14001 (Environmental Management Systems - EMS): Demonstrerer vores forpligtelse til at minimere miljøpåvirkningen og fremme bæredygtighed i vores daglige drift.
  • ISO 27001 (Information Security Management Systems - ISMS): Danner rammen for vores beskyttelse af virksomheden mod sikkerhedstrusler og garanterer, at vi har implementeret best practice for at opretholde og forbedre informationssikkerhedssystemerne kontinuerligt.

En omfattende certificeringsproces

At blive ISO-certificeret er en længevarende proces, som har krævet en stor portion dedikation, omhu og ikke mindst planlægning.

Igennem de sidste 12 måneder har der været sideløbende certificeringsprocesser i gang på tværs af hele Cloudworks med kyndig bistand fra konsulentselskabet Habberstad.

Det er kommet til udtryk igennem en øget opmærksomhed på solide procedure, rutiner og sikkerhed i alle systemer og træning i sikkerhed for alle ansatte. Fra dag ét har målet været at implementere ISO's standarder friktionsfrit i vores daglige arbejde og at sikre en vedvarende læring og opmærksomhed på kvalitet, miljø og sikkerhed.

En fælles indsats 

Rigtig mange af vores kollegaer har været involveret i processerne omkring ISO-certificeringerne, og har bidraget med en lang række forskellige kompetencer og styrker.

For Cloudworks’ CISO, Rikard Strand, har den funktionelle sikkerhed været særlig vigtig. Det vil sige, at sikkerheden er en integreret del af hverdagen og arbejdsprocesserne:

Vi arbejder kontinuerligt og systematisk med at implementere sikkerhed i hele selskabet for at beskytte det, som er værdifuldt for vores kunder. Sikkerhed er processer, teknologi og mennesker – og jeg er stolt af at have kollegaer, som ånder for sikkerhed!

Cloudworks er blevet ISO-certificeret

 

Mere end bare et bevis på papir

Vores tre ISO-certificeringer inden for kvalitetsledelse, miljøledelse og informationssikkerhed bekræfter vores vedvarende indsats for at opretholde den højeste standard af kvalitet og sikkerhed på tværs af Cloudworks.

I Cloudworks har vi altid sat høje standarder for os selv og vores ISO-certificeringer er et solidt bevis på netop dette. De repræsenterer alles hårde arbejde. Jeg er utrolig stolt over at stå i spidsen for et team, som går til opgaverne med så meget dedikation og gå-på-mod.

 

Alexander Friedensburg, daglig leder i Cloudworks

Download vores whitepaper om NIS2 og IAM