SIGNICAT DIGITAL IDENTITY HUB

Et elektronisk ID (eID) giver kunderne mulighed for at bevise deres identitet på en velkendt måde og bruges i stigende grad til at sikre digitale processer. Der findes en række elektroniske ID-leverandører i Europa, og hver har forskellige krav for at integrere med deres service. Signicat kan integreres med mere end 30 af dem. Sammen med Cloudworks sikres autentificerings- og identitets-verificeringsprosesser for eksempel ved digital onboarding, online registreringsskemaer og e-signaturprocesser.

+ flere eID-leverandører i Norden, Benelux og DACH

TJENESTER VI TILBYDER INDEN FOR SIGNICAT

Forhindre svindel med Cloudworks Identity Proofing

Digital onboarding til tjenester for både nye medarbejdere i en virksomhed, nye kunder eller medlemmer af en tjeneste, er iboende usikkert, så længe vi er nødt til at stole på de oplysninger, som den enkelte angiver. Med Cloudworks Identity Proofing forhindrer din organisation svindel og uautoriseret adgang i forbindelse med verifikation af nye brugeres identitet.

 

Læs mere om Cloudworks Identity Proofing

Løsningsarkitektur

En god løsningsarkitektur sikrer, at den nye IAM-løsning passer ind i virksomhedens eksisterende teknologilandskab. Vores forretnings- og løsningsarkitekter tager hensyn til virksomhedens krav og udarbejder en realistisk plan for bedre identitetsstyring og øget sikkerhed. På denne måde identificerer vi omkostningerne og fordelene ved den foreslåede løsning og anbefaler en passende implementeringsstrategi.

 

Implementering og onboarding

Vi sætter Signicat op til produktion, integrerer med kundens driftsmiljø og applikationer samt hjælper med onboarding af brugere. Vores erfarne projektledere og arkitekter kortlægger det eksisterende driftsmiljø og applikationer samt udarbejder en implementeringsplan, der tager hensyn til kundens situation og behov. Vi overtager udrulningen af tjenesten i organisationen og sikrer en god brugeroplevelse ved hjælp af undervisningsmateriale og e-learning.

Support og administration

Vi bistår organisationen med administration og videreudvikling af løsningen:

  • Technical Account Manager (TAM)
  • IAM Support for ad-hoc bistand ved fejl
  • Omkostningseffektiv og forudsigelig videreudvikling af ID Proofing løsning

Lars

Det menneskelige aspekt af digital identitet

John Erik Setsaas, VP for Identitet og Innovation hos Signicat, taler om behovet for at kende til, hvem folk er, udfordringerne med adgangskoder, og introducerer eID.

Ønsker du at diskutere muligheder for din virksomhed med Signicat, er du velkommen til at booke et møde.

Klik her for at se ledige tider i kalenderen til Trond Sand