Den bedste identitetsløsning til virksomhedens behov

En IAM-løsning kan håndtere mange sikkerheds- og forretningsudfordringer for virksomheden, men der er store forskelle på, hvad de forskellige løsninger tilbyder.

 

Ikke alle virksomheder er ens, og det er deres identitetsbehov heller ikke. Vi har derfor specialiseret os i en portefølje af førende identitetsprodukter i stedet for at begrænse os til én løsning. Denne bredde øger erfaringsgrundlaget og giver os friheden til at finde den bedste løsning til virksomhedens behov.

RÅDGIVNINGSTJENESTER VI TILBYDER

Valg af løsning

Vi tilbyder kortlægnings- og rådgivningstjenester i forbindelse med valg af løsning. Vores konsulenter hjælper med at vælge den løsning, som giver størst værdi for jeres virksomhed.

Behovsanalyse - Få hjælp til kravspecifikation, kortlægning af behov og eksisterende systemer.

Proof of Value - Få kortlagt hvor meget virksomheden sparer ved at investere i en IAM-løsning.

Løsningsarkitektur - Sikrer at den nye IAM-platformen løser opgaverne og passer ind i virksomhedens eksisterende teknologilandskab.

Rimpel

Hjælp til styring og videreudvikling

Vi bistår med rådgivning om styring og videreudvikling af allerede etablerede IAM-løsninger:

Helbredstjek - Indgående analyse af organisationens IAM-løsning med henblik på sikkerhed, ydelse og generel driftsstatus.

Rollemodellering - For at forenkle og automatisere adgangsstyring. 

IAM-arkitektur - Ved planlægning af opgradering eller udvidelse af IAM-platformen.

Teknisk projektledelse - Til struktureret tilnærmelse og koordinering af tilpasninger.

Sikkerhedsrådgivning

Vi hjælper virksomheder med at identificere trusler og gennemføre modforanstaltninger. Vores tjenester indenfor sikkerhedsrådgivning er:

Risikovurdering af IAM-løsningen - De fleste cyberangreb skyldes kompromitterede konti. Identificering og risikovurderinger knyttet til identitets- og adgangsstyring danner grundlag for at beskytte virksomheden mod sikkerhedskritiske hændelser.

Cloud Security Framework - Rammeværket er udviklet for at varetage sikkerheden i cloudløsningerne til vores kunder. Det giver en helhedsoversigt, og øger effektiviteten og sikkerheden i deres cloudløsninger.