One Identitys komplette løsning for identitets- og adgangshåndtering

 

 One Identity tilbyder en fleksibel og modulær totalløsning til håndtering af identiteter og adgange. Løsningen minimerer behovet for manuelle processer, samler styringen af aktiver og adgange, forbedrer kontrollen og gennemfører verifikationer af adgange til kritiske aktiver.

 

  One Identity Unified Identity Platform forener Identity Governance and Administration (IGA), Access Management (AM), Privileged Access Management (PAM) og Active Directory Management (AD Mgmt) i én samlet platform.

 

  Med workflows, analyserværktøjer og færdige integrationer kan One Identity-platformen øge effektiviteten, kontrol og sikkerheden uanset om det er i et lokalt miljø, i clouden eller i et hybridmiljø. 

One Identity sikrer en høj grad af kontrol og beskyttelse med integrerede og modulære løsninger

ONE IDENTITYS UNIFIED IDENTITY PLATFORM BESTÅR AF FØLGENDE PRODUKTPORTEFØLJE

Identity Governance and Administration (IGA)

One Identity Identity Governance and Administration (IGA) sikrer, at adgangene til systemer er korrekte og passende for alle brugere, samtidig med at politikker overholdes og rapporteres.

IGA-produkterne tilbyder avanceret brugerstyring og administration i alle miljøer og muliggør nem oprettelse af realtidsrapporter samt definition af roller og politikker.

Dette sikrer, at virksomheder let kan overholde revisions- og complianceinitiativer og at ledelsen har et klart overblik over virksomhedens goverance-position. 

 

Med One Identity Identity Governance and Administration kan virksomheder effektivt håndtere identitetslivscyklusser, adgangscertificere, styre privilegerede konti, oprette adgangsanmodninger, udføre auditering, styre og sikre data, samt styre identiteter knyttet til SaaS-applikationer. 

Access Management (AM)

One Identitys Access Management (AM) er en innovativ løsning til adgangshåndtering i skyen, der giver virksomheder mulighed for nemt at beskytte og samle alle applikationer, enheder og slutbrugere ét centralt sted.

Med Single Sign-On (SSO) og multifaktorgodkendelse (MFA) opnås en sikker og problemfri adgang, og med en risiko- og kontekstbaseret adgang tilpasses kravene til autentificering fleksibelt. 

 

One Identitys Access Management giver virksomheder en pålidelig og sikker adgangshåndteringsløsning i skyen, der skaber en brugervenlig og ensartet oplevelse med blot et enkelt klik for adgang til SaaS og on-premise applikationer fra enhver enhed.

Privileged Access Management (PAM)

One Identity Privileged Access Management (PAM) reducerer risikoen for sikkerhedsbrud og sikrer overholdelse af compliance.

Tilgængelig som SaaS eller on-prem-løsning, hjælper PAM med at administrere privilegerede konti på tværs af forskellige miljøer og platforme med forskellige adgangsniveauer og sessionsovervågning.

One Identitys PAM-portefølje giver en bred vifte af muligheder for at administrere privilegerede konti, fra fuld legitimation til begrænset adgang baseret på Zero Trust- eller Least Privileged-modellen.

 

One Identity Privileged Access Management tilbyder en adgangskode-vault til privilegerede konti, analyse og styring af privilegerede brugersessioner og styring af privilegeret adgange.

Active Directory Management (AD Mgmt)

One Identity Active Directory Management (AD Mgmt) giver virksomheder mulighed for at opbygge et solidt fundament inden for AD-brugeradministration og implementere vigtige kontoadministrationsfunktioner såsom provisioning, gruppe- og rolleadministration, adgangskodehåndtering og governance.

 

Ved hjælp af One Identity Active Directory Management kan virksomheder forbedre Microsoft Entra ID-migrering, styrke sikkerheden og administrationen af hybride AD-miljøer, udvide AD og Entra ID-administration med governance samt tilføje Unix og Linux udvidelser.

TJENESTER VI TILBYDER INDEN FOR ONE IDENTITY

Løsningsarkitektur

En god løsningsarkitektur sikrer, at One Identity-platformen passer til jeres eksisterende teknologilandskab. Vores virksomheds- og løsningsarkitekter tager hensyn til virksomhedens forskellige krav for at udarbejde en realistisk plan frem mod bedre identitetsforvaltning og øget sikkerhed. På den måde identificerer vi omkostningerne og gevinsten ved den foreslåede løsning og anbefaler en passende implementeringsstrategi.

Vi hjælper med løsningsarkitektur, implementering og support

Implementering og onboarding

Vi gør One Identity-platformen klar til anvendelse, integrerer det med virksomhedens driftsmiljø og applikationer samt bistår med onboarding af brugere. Vores erfarne projektledere og arkitekter kortlægger det eksisterende driftsmiljø og applikationer og udarbejder en implementeringsplan, der tager højde for jeres situation og behov. Vi står for udrulningen af tjenesten i organisationen og sikre en god brugeroplevelse ved hjælp af træningsmateriale og e-læring.

Support og forvaltning

Vi bistår organisationen i forvaltning og videreudvikling af løsningen:

  • Technical Account Manager (TAM)
  • IAM Support for ad-hoc bistand ved fejl
  • IAM DevOps, omkostningseffektiv og forudsigelig videreudvikling af løsningen

Ønsker du at diskutere muligheder for din virksomhed med One Identity og deres portefølje, er du velkommen til at booke et møde.

 

Klik her for at se ledig tid i kalenderen til Kim Sørensen

One Identity logo

For yderligere information om vores samarbejdspartner, se oneidentity.com