Kompetencedage i Cloudworks

Kompetencedage i Cloudworks

Tre gange om året samles alle vi i Cloudworks på tværs af landegrænserne til et par dage fyldt med ny viden, teamwork og sjov. 

Kompetencedagene i Cloudworks er en tradition, som vi har stor glæde af. Hele teamet samles fra Norge, Sverige og Danmark for en dag med fagligt påfyld på agendaen og ikke mindst for at have det sjovt og lære hinanden bedre at kende. 

En af kompetencedagene ligger ofte i forbindelse med vores årlige firmatur. Tidligere har destinationer som Rumænien, London, København og Kristiansand dannet rammerne for et par unikke dage, hvor vi dykkede ned i interessante emner i nye og inspirerende omgivelser.

Et varieret program 

Vores kompetencedage er altid fyldt med nyttige præsentationer og workshops. Vi inviterer ofte eksterne oplægsholdere, som deler spændende og relevant viden – det kan være en kunde, som fortæller om en intern sikkerhedshændelse eller en samarbejdspartner, der præsenterer den nyeste teknologi.

Kompetencedagene er også en god mulighed for at få finpudset vores kompetencer inden for de forskellige IAM-produkter, som vi arbejder med til dagligt. Derfor har vi altid sat en del af programmet af til workshops omkring eksempelvis Okta, NetIQ by OpenText eller Microsoft.

Flere af vores kollegaer præsenterer aktuelle temaer

På kompetencedagen er der typisk en eller flere af vores kollegaer, som holder et oplæg. Det kan være omkring et relevant område eller en introduktion til en ny produktlancering. Vi analyserer og drager erfaringer fra kundecases, og evaluerer egenudviklede løsninger, der præsenteres som potentielle muligheder for vores kunder. Uanset emnet er der altid gode diskussioner og mulighed for at lære noget nyt. 

Gruppearbejde

Kompetencedagene er en god mulighed for at diskutere og arbejde os igennem aktuelle områder. Det kan være alt fra, hvordan vi styrker sikkerheden i virksomheden yderligere, til nye bæredygtighedstiltag, eller hvordan vi kan øge værdien i vores leverancer til kunder. Vi søger for at få konkluderet på det, vi er kommet frem til, og udarbejder en plan for de næste skridt fremad.  

Desuden prioriterer vi altid tid til at gå igennem strategien og planerne for Cloudworks' rejse. I en ellers travl arbejdsdag er det altid givende at løfte blikket sammen og sikre, at vi alle arbejder mod de samme mål.

Gode kolleger

Vi arbejder som One Cloudworks, og er gode kollegaer på tværs af landegrænser. Det bedste ved vores kompetencedage er, at vi alle er samlet fysisk. Dagene er fyldt med latter, nysgerrighed og positiv energi. Vi afrunder kompetencedagen med en dejlig middag sammen, gerne efterfulgt af en anden social aktivitet, og vi går altid derfra med masser af godt humør og skønne minder.