Okta logo

Okta

Oktas førende cloudbaserede tjeneste til Identity and API Access Management er en meget funktionsrig og brugervenlig sikkerhedsløsning, der er velegnet til både enkle og også meget krævende scenarier.
Micro Focus logo

Micro Focus

Micro Focus har en omfattende portefølje af førende sikkerhedsprodukter, der også opfylder alle behov omkring Access Management, Lifecycle Management og Identity Governance.
Sailpoint logo

SailPoint

SailPoint leverer førende cloud- og on-premise Governance-løsninger med omfattende og brugervenlig funktionalitet til adgangsstyring af applikationer og data.
Microsoft logo

Microsoft

Microsoft Identity Manager (MIM) og Azure Active Directory (AAD) henvender sig specifikt til kunder med en præference for Microsoft-teknologi. Plattformene kan benyttes hver for sig eller sammen for en sammenhængende identitetsstyring af både cloud- og on-premise-platforme.
Auth0 logo

Auth0

Auth0 er en førende CIAM-løsningsleverandør og leverer en platform til udviklere, der er nem at integrere. Det bidrager til at skabe gode kundeoplevelser ved at strømline login til din virksomheds apps. Systemet sikrer autentificering og giver et nemt overblik over brugernes profil og data.
Signicat logo

Signicat

Signicat er en førende leverandør af elektroniske ID-løsninger i Europa. Et elektronisk ID (eID) giver kunderne mulighed for at bevise deres identitet på en velkendt måde og bruges i stigende grad til at sikre digitale processer.
Meta logo

Meta (tidl. Facebook)

Meta leverer Workplace som er den interne samarbejds- og kommunikationsplatform for virksomheder. Værktøjet er brugervenligt og let at komme i gang med. Det forenkler samarbejdet på tværs af organisationen – uanset stilling og hvor medarbejderne befinder sig.

ANDRE TEKNOLOGILEVERANDØRER

Vores konsulenter har også indgående kompetence inden for andre teknologileverandørers produkter og løsninger. Hvis du har brug for rådgivning eller teknisk assistance, skal du bare kontakte os og så en snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe.

Symantec-Broadcom-logo_grey

Broadcom Symantec (tidl. CA technologies)

Den tidligere CA Security-virksomhed er nu en del af Symantec Enterprise Division of Broadcom. Cloudworks støtter, som tidligere CA-partner, kunder på disse platforme, hvoraf nogle er blandt de største installationer i Norden.
IBM logo

IBM

IBM er en af de ældste teknologileverandører. Deres identitetsløsning er typisk til større globale organisationer. Med IBM Security Verify Access (tidl. ISAM) tilbyder de en hybrid adgangsstyring.