Okta logo

Okta

Oktas førende cloudbaserede tjeneste til Identity and API Access Management er en meget funktionsrig og brugervenlig sikkerhedsløsning, der er velegnet til både enkle og også meget krævende scenarier.
Auth0 by Okta logo grey

Auth0 by Okta

Auth0 og Okta er gået sammen om at bygge en bedre løsning til Customer Identity (CIAM). Platformen for udviklere er nem at integrere. Det bidrager til at skabe gode kundeoplevelser ved at strømline login til din virksomheds apps. Systemet sikrer autentificering og giver et nemt overblik over brugernes profil og data.
NetIQ by opentext_logo grey

NetIQ by OpenText (tidl. Micro Focus)

NetIQ by OpenText har en omfattende portefølje af førende sikkerhedsprodukter, der også opfylder alle behov omkring Access Management, Lifecycle Management og Identity Governance.
BeyondTrust logo grey

BeyondTrust

BeyondTrust er en førende leverandør inden for løsninger til privilegeret adgangsstyring, Privileged Access Management (PAM), og cybersikkerhed. Deres omfattende platform beskytter organisationer mod interne og eksterne trusler ved at kontrollere tilgangen til sensitive systemer og data.
Saviynt_grey

Saviynt

Saviynt leverer de førende skybaserede Enterprise Identity Governance-løsninger med omfattende og brugervenlige funktioner til en effektiv adgangsstyring af applikationer og data.
One Identity grå logo

One Identity

One Identity tilbyder en omfattende og modulær løsning for identitets- og adgangshåndtering. Løsningen sikrer centraliseret kontrol og effektivitet på tværs af organisationen, med sikker adgang og forvaltning af identiteter i lokale, cloud- og hybridmiljøer.
Microsoft logo

Microsoft

Microsoft Entra ID (tidl. Azure AD) og Microsoft Identity Manager (MIM) er specifikt rettet mod kunder med en præference for Microsoft-teknologi. Platformene kan benyttes hver for sig eller sammen for en fuld identitetsstyring af både cloud- og on-premise platforme.
Sailpoint logo

SailPoint

SailPoint leverer førende cloud- og on-premise Governance-løsninger med omfattende og brugervenlig funktionalitet til adgangsstyring af applikationer og data.
Signicat logo

Signicat

Signicat er en førende leverandør af elektroniske ID-løsninger i Europa. Et elektronisk ID (eID) giver kunderne mulighed for at bevise deres identitet på en velkendt måde og bruges i stigende grad til at sikre digitale processer.

ANDRE TEKNOLOGILEVERANDØRER

Vores konsulenter har også indgående kompetence inden for andre teknologileverandørers produkter og løsninger. Hvis du har brug for rådgivning eller teknisk assistance, skal du bare kontakte os og få en snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe.

Symantec-Broadcom-logo_grey

Broadcom Symantec (tidl. CA technologies)

Den tidligere CA Security-virksomhed er nu en del af Symantec Enterprise Division of Broadcom. Cloudworks støtter, som tidligere CA-partner, kunder på disse platforme, hvoraf nogle er blandt de største installationer i Norden.
IBM logo

IBM

IBM er en af de ældste teknologileverandører. Deres identitetsløsning er typisk til større globale organisationer. Med IBM Security Verify Access (tidl. ISAM) tilbyder de en hybrid adgangsstyring.