Vi sikrer et godt resultat

Vi har specialiseret os i en portefølje af førende identitetsprodukter, i stedet for at begrænse os til én type løsning. Denne bredde øger erfaringsgrundlaget, og giver os friheden til, at finde den bedste løsning til virksomhedens behov.


Efter at have gennemført mange vellykkede IAM-implementeringer, ved vi, hvordan vi skal organisere sådanne projekter, og hvad der er nødvendigt for at sikre et godt resultat. Vi ved, hvordan vi identificerer kundens særlige behov og opfylder dem i de projekter, vi gennemfører for dem.

TJENESTER SOM VI TILBYDER

Rådgivning

Der er en række faktorer, der skal vurderes ved anskaffelse af en IAM-løsning. Vi hjælper med kortlægning og rådgivning, så virksomheden kan være sikker på, at den valgte løsning er den, der vil give den største værdi.

Vores konsulenter bistår med rådgivning om ledelse og videreudvikling, herunder sundhedstjek, arkitektur og rollemodellering. Derudover tilbyder vi sikkerhedsrådgivning såsom risikovurdering af IAM-løsningen

Implementering og udvikling

Vores konsulenter har stor erfaring med implementering, og videreudvikling af både cloudbaserede og on-prem IAM-løsninger, samt tilhørende applikationer fra en række førende teknologiudbydere.

Vi har god kontrol over, hvordan sådanne projekter skal organiseres, og hvad der skal til for at sikre et godt resultat. Hver organisations særlige behov bliver identificeret, og imødekommet.

Kristian, Arne

Support og administration

Efter indførelsen af en IAM-løsning, skal denne administreres for at sikre gevinst-realisering over tid, og for at imødekomme fremtidige behov. Alt efter den valgte løsning, kan dette være begrænset til lejlighedsvise justeringer, eller gennemgang af den samlede drift af løsningen.

Vores support- og administrationstjenester styrker virksomhedens IT-afdeling gennem løsnings- og produktspecifik kompetence.