VORES TEKNOLOGIOMRÅDER

CW_illustration_IAM

Identity and Access Management (IAM)

En IAM-løsning er et ledelsessystem til at tilpasse adgange baseret på brugernes behov og ansvar, bevare kontrollen med og overblik over adgangen til følsomme data, samt automatisering af livscyklusprocesser for identiteter. Derved sikres den rigtige person og enhed adgang til de rigtige applikationer, ressourcer og systemer på det rigtige tidspunkt.
CW_illustration_CIAM

Customer Identity and Access Management (CIAM)

Det er afgørende for kundeforholdet at give adgang til og administrere kundedata på en sikker og brugervenlig måde. Der er behov for en ensartet brugeroplevelse på tværs af forskellige kanaler. En CIAM-løsning kan håndtere de fleste aspekter af en sådan ledelse. Løsningen sørger for et fælles login på tværs af kanaler og tjenester og at kundeoplysninger er altid opdaterede.
CW_illustration_eID

Identity Proofing & electronic ID (eID)

Konceptet Identity Proofing er en engangsproces til bekræftelse af en brugers identitet mod en identitetsudbyder, der er tillid til. Værktøjer til identitetsbekræftelse er for eksempel BankID, Vipps eller NemID. Når en brugers identitet er bevist, godkendes denne bruger direkte til IAM-løsningen. Derefter vil godkendelse være friktionsfri og omkostningseffektiv.