Sikre smidig administration af IAM-løsningen med Cloudworks IAM DevOps

Sikre smidig administration af IAM-løsningen med Cloudworks IAM DevOps

Identity and Access Management (IAM) spiller en stadig vigtigere rolle i at reducere virksomhedens sikkerhedsrisico samt i at strømline og automatisere administrative processer. Men med sådan et specialiseret fagområde i hurtig vækst, bliver adgangen til kvalificeret personale stadig knappere. Med Cloudworks IAM DevOps bliver administrationen smidigere og adgang til den nødvendige kompetence bliver større.

Administration af IAM-løsningen er en kontinuerlig proces

I en helhedsorienteret administration af kundens IAM-løsning tager vi udgangspunkt i DevOps leveringsmetodik. Årsagen er den, at arbejdet med informationssikkerhed og IAM-løsningen er en kontinuerlig proces. Virksomhedens behov ændrer sig, teknologien udvikler sig, og sikkerheden skal opretholdes.

DevOps er en leveringsmetode, der kombinerer udvikling (Development) og drift (Operations) i samme team. Hensigten er et mere effektivt samarbejde mellem de to: Hyppigere implementeringer, hurtigere forbedringer og kontinuerlig opfølgning på nye leverancer.

DevOps sikrer en problemfri udvikling

Cloudworks IAM DevOps bygger på princippet om smidig udvikling. Det handler om at opdele større behov i mindre leverancer med korte og hurtige udviklingsforløb.

Udviklingsforløb er baseret på fortløbende prioriteringer tilpasset virksomhedens udvikling og involverer tidlig test og fokus på brugeroplevelsen. Derudover sikres kontinuerlig opfølgning og administration af løsningerne.

Adgang til mere kompetence

Et andet aspekt, som er positivt ved Cloudworks IAM DevOps, er, at kunden får adgang til mere kompetence i et større team. Hvis man ansætter en specifik konsulent i en vis periode, så ansætter man kompetence fra et tværfagligt team efter behov.

Fordele ved Cloudworks IAM DevOps

Der er mange fordele ved IAM DevOps i forhold til traditionelle konsulentaftaler eller egen IAM-administration:

  • Effektivitet: At have IAM-administration "as-a-service" i stedet for at bruge interne ressourcer på at selv at administrere gør det mere fleksibelt og effektivt.
  • Fleksibilitet: Leveringsmetodikken sikrer, at arbejdet hele tiden kan tilpasses virksomhedens behov og omgivelsernes krav.
  • Hastighed: Med hurtige udviklingsforløb og hyppige leverancer er vejen kortere fra identificeret behov til implementeret løsning.
  • Stabilitet: Med dedikeret kundesupport og løbende udvikling og hyppige forbedringer af implementeringerne får virksomheden et stabilt IAM-miljø, hvor eventuelle problemer hurtigt kan løses.
  • Tryghed: Support, drift og udvikling fra IAM-eksperter med lang erfaring øger cybersikkerheden.
  • Lavere omkostninger: Der bruges mindre tid på at ændre eller oprette projekter. Dette giver også lavere omkostninger.

Cloudworks IAM DevOps-team forstærker kundens eksisterende administrationsapparat og sikrer forudsigelig og omkostningseffektiv videreudvikling af høj kvalitet.