Vi tager vare om din virksomheds IAM-løsning


Med Identity and Access Management (IAM) får din virksomhed de nødvendige værktøjer til effektivt at styre identiteter og brugeradgange. Det er dog vigtigt, at løsningen forvaltes korrekt, for at din virksomhed får fuld udbytte af jeres investering.

Det kræver specialiseret viden, nøje udformede processer og rutiner, og tilstrækkelige ressourcer til at sikre en stabil, robust og sikker IAM-løsning.

Vi er klar til at hjælpe din virksomhed med at optimere og forvalte jeres IAM-løsning, så I er garanteret det bedst mulige sikkerhedsfundament.

Vi tilpasser din virksomheds IAM-løsning nøjagtigt efter jeres behov, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der skulle opstå problemer!

CLOUDWORKS' MANAGED SERVICES

Success Management

Vores Customer Success-team sikrer, at din virksomhed har de nødvendige redskaber og den rette støtte til effektivt at nå jeres mål. Vi tilpasser og videreudvikler IAM-løsningen løbende, så I kan få fuldt udbytte af jeres investering. Det inkluderer:

  • Technical Account Manager (TAM): En fast sparringspartner og IAM-rådgiver, som sikrer at jeres investering i løsnigen opfylder forventniger og krav. 
  • Customer Success Manager (CMS): Sørger for at imødekomme de nuværende IAM-behov og forudse fremtidige behov og krav, som sikrer en problemfri og sikker digital oplevelse for din virksomheds brugere. 

Support

Vi er her for at hjælpe og støtte din virksomhed med IAM. Jeres IAM-infrastruktur er i trygge hænder med vores erfarne support-team. Uanset om det er en bruger, der søger hjælp, eller om der er tale om serviceafbrydelser, så er vi er altid til rådighed for øjeblikkelig support. 

Med omfattende erfaring løser vi hurtigt eventuelle problemer og sikre, at de rette oplysninger er tilgængelige for de rette brugere på alle tidspunkter.

Kickstart

Vores erfarne IAM-specialister udfører en grundig gennemgang af din virksomheds IAM-løsning med fokus på sikkerhed, ydeevne og generel driftstilstand. På denne måde sikrer vi, at løsningen fungerer problemfrit.

Vi præsenterer en detaljeret rapport og giver din virksomhed vores anbefalinger til videre forbedringer og tilpasninger af jeres IAM-løsning. 

Konsulentbistand

I det stadig skiftende landskab af identitets- og adgangsstyring er kontinuerlig forbedring ikke bare vigtigt, men helt afgørende. Håndteringen af løbende forbedringer sikrer, at din virksomheds IAM-strategi udvikler sig i takt med nye trusler, teknologiske fremskridt og organisatoriske ændringer.

Vores erfarne team af IAM-specialister og dygtige udviklere står klar til løbende at tilpasse IAM-løsningen til virksomhedens behov. Vi hjælpe dig med at maksimere værdien af IAM og sørger for, at løsningen forsat fungerer optimalt.

Ønsker du at høre mere om vores Managed Services?

Vi er specialiseret i de førende IAM-løsninger

Vi specialiseret i en bred vifte af de førende IAM-løsninger, som vi også tilbyder vores Managed Services inden for.

Læs mere om: 

Erfarne IAM-specialister


Vores IAM-specialister og -arkitekter er anset som nogle af de førende sikkerhedseksperter i Norden.

Konsulenterne udvikler løbende deres kompetencer ved udelukkende at arbejde med IAM-projekter samt gennem vores skræddersyede program for kompetenceudvikling og interne tiltag for vidensdeling. Desuden bidrager vores stærke partnerskaber med de førende teknologiudbydere til, at vi altid er på forkant med de seneste produkter, løsninger og tendenser inden for vores område.