Okta er blevet anerkendt som førende i Zero Trust Security

Beskyt IT-miljøer og gør digital transformation mulig


Stol aldrig på nogen (-t), verificer altid.

Giv adgang til dine data, ikke baseret på opfattet tillid, men afhængig af kontekst og baseret på «least-privilege» og stærk autentificering.

 

En Zero Trust-sikkerhedsstrategi sørger for, at kun de rigtige brugere får den rigtige adgang uden at gøre login mere kompliceret for dine medarbejdere, partnere eller kunder.


Læs mere om Zero Trust

Automatiser identitetsprocesser i stor skala

Opret nemt effektive workflows i et kodefrit miljø, og skræddersy identitetsprocesser til dine specifikke behov.

Workflows kan forbindes til en hvilken som helst offentlig API. De kan udløses af en lang række hændelser såsom selvregistrering af en bruger, kan planlægges og endda udløses af enhver tredjepartsapp.

 

Læs mere om Okta Workflows

Adgangskodefri autentificering

I en tid hvor de fleste hacker-relaterede angreb bruger svage eller stjålne adgangskoder, så er det tid til at erstatte adgangskoder med biometriske identifikatorer og tokens. Adgangskodefri autentificering er desuden en friktionsfri loginoplevelse for brugerne.


Læs mere om adgangskodefri godkendelse

TJENESTER VI TILBYDER INDEN FOR OKTA

Løsningsarkitektur

En god løsningsarkitektur sikrer, at den nye IAM-løsning passer ind i virksomhedens eksisterende teknologilandskab. Vores forretnings- og løsningsarkitekter tager hensyn til virksomhedens krav og udarbejder en realistisk plan for bedre identitetsstyring og øget sikkerhed. På denne måde identificerer vi omkostningerne og fordelene ved den foreslåede løsning og anbefaler en passende implementeringsstrategi.

Okta Proof of Concept (PoC)

Formålet med en PoC er at teste IAM-løsningen til Okta i kundens miljø, hvor løsningen er integreret med eksisterende infrastruktur og applikationer.

Vores konsulenter hjælper virksomheden med at afprøve de mest kritiske funktioner for at understøtte en eventuel investeringsbeslutning.

 

Implementering og onboarding

Vi opsætter Okta til produktion, integrerer med kundens driftsmiljø og applikationer samt hjælper med onboarding af brugere. Vores erfarne projektledere og arkitekter kortlægger det eksisterende driftsmiljø og applikationer, og udarbejder en implementeringsplan, der tager hensyn til kundens situation og behov. Vi overtager udrulningen af tjenesten i organisationen, og sikrer en god brugeroplevelse ved hjælp af undervisningsmaterialer og e-learning.

Support og administration

Vi bistår organisationen med administration og videreudvikling af løsningen:

  • Teknisk account manager (TAM)
  • IAM-support til ad hoc-bistand i tilfælde af fejl
  • IAM DevOps, omkostningseffektiv og forudsigelig videreudvikling af IAM-løsningen

 

Vi har et godt og tæt samarbejde med Okta, og vores dygtige konsulenter har bred ekspertise inden for identitetsstyring og Oktas løsninger. Lad os hjælpe dig med at komme i gang med at prøve Okta gratis i 30 dage. Find selv ud af hvor enkel, brugervenlig og rig på funktionalitet identitetsstyringsløsningen er!


Kontakt os om din gratis prøveperiode her