Den perfekte Oktane22-oplevelse

Den perfekte Oktane22-oplevelse

Årets højdepunkt, når man arbejder med den førende identitetsplattform Okta, er deres årlige konference Oktane. Efter tre år kunne det endelig holdes fysisk igen, og det var et tætpakket tre-dages program i San Fransisco, hvor fremtiden for identitet og adgangskontrol blev diskuteret. Vi var heldige at opleve det hele sammen med gode kunder, kollegaer og samarbejdspartnere.

Oktane22 Partner Summit

Andreas Faltin | Partner Summit

Oktane22 startede med Partner Summit, hvor vi blev introduceret til Okta's Identity Evolution, og fik en masse indsigt i den nye spændende udvikling som Okta har, både som firma, og ikke mindst som leverandør af en af verdens førende Identitetsplatform.

Cloudworks' cloud arkitekt og Okta Tech Champion, Andreas Faltin, i en panel debat omkring Digital Transformation og Zero Trust

Åbnings-keynote for Oktane22

Til åbnings-keynoten havde Okta inviteret Serena Williams. Hun fortalte om sin forvandling fra at være et forbillede som tennisspiller til at blive mor, og til at blive venturekapitalist i Serena Ventures med fokus på at investere i underrepræsenterede grupper som kvinder og farvede.

Både imponerende og inspirerende af, hvad vi som mennesker og virksomheder kan gøre for andre.

Serena Williams-1

Digital innovation gennem et strategisk fokus på identiteter

Slogan for årets konferanse, Identity belongs to You, beskriver rigtig godt, hvordan Identiteter nu er blevet det nye perimeter i forhold til den nye måde vi er begyndt at arbejde på.

For bedst muligt at understøtte et strategisk fokus vil Okta lancere to vigtige forbedringer:

 • Okta Identity Governance (OIG) stack vil være Access Request, Access Certification, Identity Lifecycle Management og Workflow for at levere en samlet løsning til governance.
 • Næste i rækken er Okta Privileged Access (PAM), men i modsætning til eksisterende tilgange til PAM, som ofte er afhængige af flere identitetsudbydere og værktøjer, er Okta Privileged Access en samlet løsning med Oktas IAM- og Governance-tilbud.


Okta overtog Auth0 for snart 18 måneder siden for svimlende 6,5 milliarder dollar, og har arbejdet hårdt på at skabe den bedst mulige Identitetsplaform for både medarbejdere, partnere, leverandører, kunder og slutbrugere.

Det betyder med andre ord, at vi kan levere den bedste løsning til vores kunder, uanset hvilken stack eller teknologier der benyttes. Vi kan hjælpe med at bygge en verden hvor alle sikkert kan benytte enhver teknologi, styret af deres Identitet. 

Fremtiden for Identiteter vil blive inddelt i to hovedområder for Okta, nemlig: 

 • Workforce Identity Cloud 

  • Medarbejdere
  • Forretningspartnere
  • Leverandører

 • Customer Identity Cloud (tidligere Auth0)

  • Forbruger Apps og den digitale oplevelse
  • SaaS Apps

Alting begynder med Identiteter 

Macro trends som driver udviklingen med Identitet, er primært Cloud adoption + Hybrid IT, Digital Transformation, og Zero Trust sikkerhed

Kunder er begyndt at ændre opfattelsen af, hvordan de kigger på Identiteter, og det ses tydeligt ved at det er gået fra at være en beslutning af valg af et specifikt værktøj, til at blive en strategisk beslutning om Identiteter. 

Nye innovative 3-parts værktøjer, der tilføjer værdi til Okta

At tale med Okta-partnere på Oktane som tilbyder de forskellige produkttilbud såsom backup-tjenester, sikkerhedsgateways og indbrudsdetektionssystemer, gav mere indsigt i de forskellige tjenester, der kan bruges udover Okta for at gøre det samlede serviceudbud mere frugtbart.

Møde med Okta’s CEO og medstifter – Todd McKinnon

Okta havde inviteret alle deltagere til en stor og velorganiseret fest, hvor vi fik god mulighed for at netværke, og få bearbejdet det mange indtryk.  

Country manager i Danmark, Kim Sørensen, fik som den eneste deltager på konferencen, charmeret sig til at møde Okta’s CEO og medstifter – Todd McKinnon.

Det var en ret stor oplevelse af møde sådan en inspirerende mand, og tale lidt med ham omkring hvordan vi arbejder med Okta, som førende partner i Norden. 

Kim Sørensen i Cloudworks og Todd McKinnon i Okta

Magisk afsluttende keynote

Den afsluttende keynote med Earvin "Magic" Johnson, var en vild oplevelse! Han har så meget energi, og var meget inspirerende for os alle. Efter blot et par minutter havde han hele publikum i hænderne, og derfra udviklede det sig til det helt store.

Stakkels Steve Rowland - CRO fra Okta, som slet ikke fik mulighed for at stille de planlagte spørgsmål, for Magic Johnson tilbragte det meste af tiden med publikum på gulvet!

Vi er stadig helt blæst bagover, og dette var den mest inspirerende keynote, vi nogensinde har oplevet!

Magic Johnson

  Se sessioner og det bedste fra Oktane22

Okta har samlet forskellige sessioner fra konferencen, som du kan se on-demand. Og du kan også tilmelde dig et times webinar for at fange det bedste fra Oktane22.

Ser frem til Oktane23

Oktane22 skuffede på ingen måde, og det har været en virkelig fantastisk oplevelse, og vi ser allerede frem til Oktane23 i San Francisco til næste år! 

En stor tak til Okta, og alle de andre som gjorde Oktane22 til noget specielt – ikke mindst vores dreamteam fra Cloudworks og vores skønne kunder!