Tryghed, dedikation og ekspertise

 

  Ved at kombinere Microsoft Entra ID med vores førsteklasses Managed Service, sikres din virksomhed en robust og skræddersyet IAM-løsning, tilpasset til jeres behov. 

  Vores dygtige supportteam står altid klar til at sikre, at din IAM-infrastruktur fungerer bedst muligt.

  Med en dedikeret Technical Account Manager og Customer Success Manager ved din side, kan du være sikker på, at din virksomhed støttes hele vejen gennem processen.

MICROSOFT ENTRA ID MANAGED SERVICES

Success Management

Vores Customer Success-team sikrer, at din virksomhed har de nødvendige redskaber og den rette støtte til effektivt at nå jeres mål. Vi tilpasser og videreudvikler din virksomheds løsning fra Microsoft Entra ID løbende, så I kan få fuldt udbytte af jeres investering. Med en personlig Technical Account Manager får din virksomhed en fast sparringspartner og IAM-rådgiver, og vores dedikerede Customer Success Manager har ansvaret for at sikre jeres succes. 

Support

Vi er her for at hjælpe din virksomhed med Microsoft Entra ID. Jeres IAM-infrastruktur er i trygge hænder med vores erfarne IAM support-team. Vi er altid tilgængelige for at løse eventuelle problemer, uanset hvornår de måtte opstå.

Kickstart

Vores erfarne IAM-specialister udfører en grundig gennemgang af din virksomheds Microsoft Entra ID-løsning med fokus på sikkerhed, ydeevne og generel driftstilstand. På denne måde sikrer vi, at løsningen fungerer problemfrit. Vi præsenterer en detaljeret rapport og giver din virksomhed vores anbefalinger til videre forbedringer og tilpasninger af jeres Entra ID-løsning. 

Konsulentbistand

Vores erfarne team af IAM-specialister og dygtige udviklere står klar til at tilpasse Microsoft Entra ID til din virksomheds forskellige behov, selv ud over det oprindelige implementeringsomfang. Vi hjælpe dig med at maksimere værdien af Entra ID i din virksomhed og sørger for, at løsningen forsat fungerer optimalt.

Erfarne IAM-specialister

 

Vores IAM-specialister og -arkitekter er anset som nogle af de førende sikkerhedseksperter i Norden.

 

Konsulenterne udvikler løbende deres kompetencer ved udelukkende at arbejde med IAM-projekter samt gennem vores skræddersyede program for kompetenceudvikling og interne tiltag for vidensdeling. Desuden bidrager vores stærke partnerskaber med de førende teknologiudbydere til, at vi altid er på forkant med de seneste produkter, løsninger og tendenser inden for vores område.

Møte ikon

Book et uforpligtende møde

 

Ønsker du at diskutere mulighederne for din virksomhed med vores Microsoft Entra ID Managed Services?

   Book et møde her!