Tryghed, dedikation og ekspertise

 

  Vores erfarne team af NetIQ by OpenText-certificerede specialister hjælper med at vedligeholde og videreudvikle din virksomheds løsning fra NetIQ by OpenText

  Med en garanteret svartid på en time, kan du være sikker på altid at få øjeblikkelig hjælp og assistance fra vores NetIQ-eksperter. 

  Med en personlig Technical Account Manager og Customer Success Manager ved din side får din virksomhed mest muligt ud af jeres NetIQ-løsning. 

CLOUDWORKS' NETIQ MANAGED SERVICES

Success Management

Vores Customer Success-team sikrer, at din virksomhed har de nødvendige redskaber og den rette støtte til effektivt at nå jeres mål. Vi tilpasser og videreudvikler din virksomheds løsning fra NetIQ by OpenText løbende, så I kan få fuldt udbytte af jeres investering. Med en personlig Technical Account Manager får din virksomhed en fast sparringspartner og IAM-rådgiver, og vores dedikerede Customer Success Manager har ansvaret for at sikre jeres succes. 

Support

Vi er her for at hjælpe din virksomhed med NetIQ. Jeres IAM-infrastruktur er i trygge hænder med vores erfarne IAM support-team. Med vores garanterede responstid på 1 time året rundt, er vi altid tilgængelige for at løse eventuelle problemer, uanset hvornår de måtte opstå.

Kickstart

Vores erfarne IAM-specialister udfører en grundig gennemgang af din virksomheds NetIQ-løsning med fokus på sikkerhed, ydeevne og generel driftstilstand. På denne måde sikrer vi, at løsningen fungerer problemfrit og bliver bedre bekendt med jeres specifikke konfiguration. Efter helbredstjekket præsenterer vi vores rapport og giver jer vores anbefalinger til videre forbedringer.

Konsulentbistand

Vi hjælpe med at maksimere værdien af NetIQ by OpenText i din virksomhed og sikre, at løsningen forsat fungerer optimalt.

Erfarne IAM-specialister

 

Vores IAM-specialister og -arkitekter er anset som nogle af de førende sikkerhedseksperter i Norden.

Konsulenterne udvikler løbende deres kompetencer ved udelukkende at arbejde med IAM-projekter samt gennem vores skræddersyede program for kompetenceudvikling og interne tiltag for vidensdeling. Desuden bidrager vores stærke partnerskaber med de førende teknologiudbydere til, at vi altid er på forkant med de seneste produkter, løsninger og tendenser inden for vores område.

Møde

Book et uforpligtende møde

 

Ønsker du at diskutere mulighederne for din virksomhed med vores NetIQ by OpenText Managed Services?

  Book et møde her!