Med BeyondTrust som partner styrkes vores IAM-position med PAM-løsninger

Med BeyondTrust som partner styrkes vores IAM-position med PAM-løsninger

Vi er glade for at kunne annoncere, at vi har indgået et langsigtet samarbejde med BeyondTrust, som leverer markedsførende løsninger inden for privilegeret adgangshåndtering (PAM) og cybersikkerhed. Med dette styrker vi vores position som totalleverandør inden for IAM.

BeyondTrust som ny teknologisk samarbejdspartner

BeyondTrust's førende platform beskytter organisationer mod både interne og eksterne trusler. PAM-løsningerne gør det nemt at administrere og overvåge adgangen til vigtige systemer og applikationer samtidig med, at regler og krav opfyldes og risikoen for cyberangreb mindskes.

Nu vil Cloudworks' kunder også kunne drage fordel af platformen og den viden, som den bringer med. Alexander Friedensburg, daglig leder i Cloudworks, er begejstret over det nye partnerskab:

I BeyondTrust har vi fundet en leverandør, som er førende inden for sit område, og vi kan nu levere et endnu bredere udvalg af identitetsløsninger til vores kunder.Cloudworks illustration | applikationssikkerhed

 

Cloudworks styrker sin position som totalleverandør inden for IAM

Vores konsulenter er specialister inden for en række førende IAM-løsninger, og nu har vi fået en solid partner inden for det, der kaldes privilegeret adgangshåndtering, Privileged Access Management (PAM). 

Vi ser frem til et tæt samarbejde med BeyondTrust og at drage fordel af deres ekspertise i at tilbyde skræddersyede løsninger, der forenkler håndteringen af privilegerede brugere og nemt administrerer tilgangen til kritiske systemer og data.

Privileged Access Management (PAM) 

Privilegeret adgangshåndtering er en praksis inden for cybersikkerhed som har administration og kontrol af privilegerede adgange til datasystemer, netværk og applikationer i højsædet.

Privilegeret adgang dækker over administrative eller superbrugerrettigheder, som giver omfattende kontrol og adgang til følsomme ressourcer og information i et IT-miljø.

Udvikling af en go-to-market model

Ivar Lyse, Customer Success Manager i Cloudworks og partneransvarlig for BeyondTrust, understreger vigtigheden af at have en partner, som har gode produkter og løsninger inden for privilegeret adgangshåndtering.

Partnerskabet gør det muligt at udvikle en go-to-market model, der fungerer for både eksisterende og nye kunder. Sammen kan vi hjælpe kunderne med at implementere, integrere og administrere BeyondTrusts PAM-løsninger for at øge sikkerheden. Samtidig med at vi udvider vores produktportefølje, opretholder vi stadig vores uafhængighed som rådgiver.

 

Cloudworks illustration | sikker autentificering

 

Stadig større krav

Partnerskabet er et resultat af begges fælles mål om at levere branchens bedste sikkerhedsløsninger. Ruud-Jan var der Sluis, Channel Account Manager hos BeyondTrust, påpeger, at organisationer i dag bliver konfronteret med et øget omfang af regler og krav til informationssikkerheden (f.eks. NIS-2), større afhængighed af tredjeparter (leverandører og partnere), øget antal af privilegerede kontoer og øgede krav til infrastrukturen for fjernadgang.

Sammen gørr Cloudworks og BeyondTrust organisationer i stand til nemt at administrere brugeradgange for både privilegerede og ikke-privilegerede kontoer.

Organisationer får ikke bare fuld indsigt i rolletildelingen og brugeradgange, men også alle igangværende bruger- og rolleændringer. Ved rollebytning gives der yderligere muligheden for at tilføje eller fjerne adgange. På den måde sikres det, at den rette person har den rette adgang til enhver tid for at øge sikkerheden og reducere risikoer.Cloudworks illustration | forskellige enheder

 

BeyondTrusts Privileged Access Management platform

Platformen til BeyondTrust giver synlighed og kontrol over privilegerede kontoer, brugere og ejendele. Den integrerer et bredt udvalg af PAM-funktioner for at forenkle distribution, reducere omkostninger, forbedre systemsikkerheden og reducere risikoer relateret til rettigheder. 

Løsningerne inkluderer:

  • Privileged Password and Session Management
    Opdag, administrer, revider og overvåg alle typer af privilegerede kontoer
  • Endpoint Privilege Management 
    Fjern overflødige slutbrugerprivilegier på Windows, Mac, Unix, Linux og netværksenheder
  • Secure Remote Access 
    Sikre, administrer og revider leverandører og interne brugere som er tilkoblet eksternt og har privilegerede tilgange 

Vi er meget tilfredse med partnerskabet med Cloudworks. Sammen kan vi imødekomme kundernes specifikke krav og hjælpe dem med at opnå de ønskede resultater som forebygning af sikkerhedsbrud, øget operationel effektivitet, compliance og en robust beskyttelse af virksomheden.


Ruud-Jan van der Sluis, Channel Account Manager, BeyondTrust

 

Kim

Book et uforpligtende møde

Ønsker du at diskutere mulighederne med BeyondTrust's PAM-løsninger, er du velkommen til at booke et møde.

Klik her for at se ledig tid i kalenderen til Kim Sørensen