Cloudworks + Danmark = Ægte kærlighed!

Cloudworks + Danmark = Ægte kærlighed!

Vi udvider og har stor tro på et gensidigt kærlighedsforhold i Danmark! Med Kim Sørensen som ny Country Manager er vi klar til at gå ind på det danske marked.

Siden starten i 2015 har vi hos Cloudworks haft en fantastisk rejse i Norge. Fra det faktum, at Identity and Access Management (IAM) nærmest var en velbevaret hemmelighed, som få organisationer var klar over, til adoptionen af ​​cloud-tjenester er accelereret.

Nu er vi klar til at tage samme rejse i Danmark - og vi tror, ​​Danmark er klar til os!

Alexander Friedensburg- Vi ser, at det, vi har leveret i Norge, også er relevant i Danmark. Vi har opbygget en masse erfaring og udviklet en række leveringskoncepter, der kan overføres til det danske marked, siger daglig leder Alexander Friedensburg.

Han er ikke desto mindre tydelig på, at man skal have stor respekt for at komme ind i en ny region. Det er vigtigt, at investeringen er lokalt forankret. Derfor har vi sat Kim Sørensen ind som Country Manager, han skal bygge et dansk hold op.

Kim imponerer mig virkelig. Han har et stort mod og en god forståelse for IAM-branchen og hele kunderejsen. Han er simpelthen et stort talent, praler Alexander.

Ind med dansk «no bullshit»-mentalitet

Det er let at mærke den dristighed Alexander taler om. Kim fortæller, at fra det første møde for at diskutere, om han var interesseret i jobbet som Country Manager, begyndte han og Alexander at planlægge, hvordan de skulle starte kontoret i Danmark – og ikke så meget om han havde lyst.

Kim Sørensen- Det er meget spændende tider, og der sker meget på én gang. Vi har nu lanceret nye hjemmesider, der også er tilgængelige på dansk. Vi har allerede møder med potentielle danske kunder og medarbejdere, og vi planlægger et kick-off, fortæller Kim entusiastisk og i højt tempo.

Kim mener, at markedet i Danmark har et stort potentiale for Cloudworks. Vi forventer, at danske virksomheders øgede adoption af cloud-tjenester og udviklingen indenfor elektroniske identiteter (eID) som NemID og MitID, vil præge udviklingen i branchen i fremtiden. Det er områder, Cloudworks har arbejdet med længe, og det danske marked vil få stor glæde af det brede kompetence- og serviceudbud, mener han.

Samtidig kan Cloudworks nyde godt af nogle danske impulser ind i virksomheden:
- Vi danskere er lidt mere ligetil end nordmænd, som måske er lidt mere forsigtige - vi går ikke uden om grøden. Jeg skal nok bidrage til, at vi tør tage lidt mere plads og få mere af den danske "no bullshit"-mentalitet ind i virksomheden, siger Kim med et glimt i øjet.

Et Cloudworks - ingen siloer

Kim er som nævnt allerede i gang med at bygge sit team op i Danmark, og han har god tro på, at de vil kunne tiltrække gode kandidater, selvom kampen om it-ekspertise er hård.

Cloudworks gør tingene lidt anderledes, som jeg synes er attraktive for medarbejderne, og som igen kommer kunderne til gode. Vi har et stort fagligt miljø, der beskæftiger sig med kompetenceopbygning. Strukturen er flad, kulturen er jordnær, og der er en høj grad af fleksibilitet. Generelt har vi fokus på medarbejdernes trivsel, og at have en afslappet og god arbejdsplads, siger han.

Selvom vi nu etablerer os i Danmark, er det vigtigt, at vi fortsat er én virksomhed og ét fagligt miljø – der skal ikke være siloer. Ikke Cloudworks Norge og Cloudworks Danmark – det er bare Cloudworks. Det betyder, at Kim er gået direkte ud i et arbejdsmiljø med mange gode kollegaer – og at vores danske kunder kan nyde godt af al Cloudworks ekspertise og leveringskraft fra dag ét.

Foto: Country Manager Kim Sørensen og daglig leder Alexander Friedensburg