Cloudworks og Saviynt indgår i et strategisk partnerskab for Identity Governance

Cloudworks og Saviynt indgår i et strategisk partnerskab for Identity Governance

Med Saviynts cloud-baserede Enterprise Identity Governance-løsninger med rig og brugervenlig funktionalitet til adgangsstyring af applikationer og data, styrker vi vores position som en pålidelig leverandør af førende identitetsløsninger.

Saviynt som ny teknologisk samarbejdspartner

Partnerskabet med Saviynt betyder, at vi nu kan udvide udbuddet med nye sofistikerede løsninger. Med Cloudworks’ IAM-ekspertise og Saviynts kraftfulde løsninger for identity governance og privilegeret adgang fremmes virksomheders muligheder for at forstærke deres sikkerhedsstrategier for identitetsstyring. 

Alexander Friedensburg, daglig leder i Cloudworks, glæder sig over samarbejdet og de muligheder, som det bringer Cloudworks’ kunder: 

Vi har i Saviynt fundet en innovativ teknologisk partner, der over en kort periode har positioneret sig selv som en af de førende leverandører af Identity Governance-løsninger, og som dén førende leverandør blandt cloud native løsninger. Med deres agile og kundefokuserede organisation imponerede Saviynt os her i Cloudworks. 
CW_illustrasjon_security01-1

 

Saviynt’s skybaserede Enterprise Identity Governance-løsninger styrker Cloudworks 

Med Saviynts Enterprise Identity Cloud kan Cloudworks’ kunder drage fordel af en kraftfuld og tilpasningsdygtig platform, som sikrer en intelligent styring af adgange til alle applikationer, identiteter og skybaserede løsninger. 

Platformen baner vejen for, at virksomheder får en mere effektiv identitets- og sikkerhedspraksis, som strømliner processer og reducerer omkostninger, og som tilbyder en højere grad af fleksibilitet – uden at det går på kompromis med sikkerheden. 

Hvad er Identity Governance? 

Identity Governance er en gren inden for identitets- og adgangshåndtering (IAM), som dækker over de sikkerhedsprocesser, som styrer identiteter i en organisation. Som en vital del af tidens cybersecurity tech-stack, lader Identity Governance dig definere, kontrollere og overvåge brugerrettigheder for at sikre, at de er i overensstemmelse med compliance og derved minimere sikkerhedsrisikoer. 

Læs mere om 7 årsager til at din virksomhed har brug for Identity Governance

Fælles mål

Partnerskabet med Saviynt er et resultat af et fælles mål om at levere de bedste løsninger til identitetsstyring og privilegeret adgang. Matthias Frank, Partner Director EMEA East Region i Saviynt, påpeger, at Saviynt allerede har sat sit aftryk i de nordiske lande, og at de ønsker at styrke deres position yderligere med en samarbejdspartner, der er specialiseret indenfor IAM og PAM. Derfor var Cloudworks en oplagt ny partner. 

Cloudworks imponerede os helt fra starten. Med dette partnerskab får Saviynt-organisationer en lokal partner med en solid baggrund i digital identitet, som kan hjælpe med vejen til cloudbaserede løsninger indenfor identitetsstyring og privilegeret adgang.

Matthias Frank, Partner Director EMEA East Region, Saviynt 

Cloudworks kunder får altså gavn af omfattende og skræddersyede løsninger, der adresserer de komplekse udfordringer, som virksomheder står overfor i dagens cloud-centrerede miljø. CW illustration system01

 

En rig Identity Governance løsning

Samarbejdet med Saviynt betyder, at Cloudworks’ kunder kan få glæde af en række sofistikerede moduler for Identity Governance samlet i én løsning; Saviynt’s Enterprise Identity Cloud. 

Løsningen inkluderer:

 • Identity Governance and Administration (IGA)
  Simplificerer håndteringen og styringen af adgange gennem fuld indsigt i alle konti samt gennem automation og machine learning. 
 • Third-party Access Governance 
  Styrer den fulde livscyklus af tredjeparts organisationer og brugere, og tillader øjeblikkelige og akutte opsigelser af rettigheder og strømlinede overgange for nye brugere. 
 • Application Access Governance (AAG)
  Dyb og finmasket adgangskontrol til mange af de mest almindelige systemer (dvs. SAP, Workday, Oracle) reducerer svindel med styring af opgaver på tværs af applikationer (SoD) og giver kontinuerlig kontrolovervågning.
 • Cloud Privileged Access Management (CPAM)
  Håndterer privilegeret adgang til enhver applikation og reducerer risikoen for vedvarende privilegier med Just-in-Time (JIT) adgange. 
 • Data Access Governance (DAG)
  Opdager, analyserer og styrer adgange til filer med sensitiv data og isolerer automatisk data og stopper adgange, mens sikkerhedsansvarlige bliver notificeret. 

Kontakt os så vi kan få en snak om din organisations behov inden for identitet og cloudsikkerhed