Højdepunkter fra Bangalore Developer Conference 2024

Højdepunkter fra Bangalore Developer Conference 2024

Som en langsigtet partner af OpenText, deltog vi igen på Bangalore Developer Conference 2024 i Indien. Det var to dages workshops og fem dages tekniske sessioner i OpenText Deployment Centre fyldt med livlige diskussioner og de seneste opdateringer. 

Bangalore Developer Conference 2024 er kun for tekniske kunder og partnerorganisationer og er en blanding af innovation, læring og samarbejde med udviklere og produktchefer fra OpenText. I år var det IAM konsulenterne Narayanan Hariharan og Anders Magnus Rikala Olsen som deltog for Cloudworks.

Et par af højdepunkterne fra konferencen

 • Docker Containers

  En af konferencens mest spændende sessioner blev styret af Rodrigo Gomez, Senior Support Engineer i OpenText, som gik i dybden med det transformative potentiale ved Docker Containers i Identity Manager. 

  Deltagerne fik praktisk erfaring med at oprette og administrere Docker-containere, og interaktive sessioner og praktiske demonstrationer gav indblik i optimeringen af containeriserede miljøer, som giver forbedret effektivitet og skalerbarhed.

 • Udvikling af formularer i Identity Manager

  Der var mange interessante diskussioner på konferencen. En af højdepunkterne var workshoppen om udvikling af formularer til OpenText NetIQ Identity Manager. Her fik deltagerne værdifuld indsigt i design af intuitive og brugercentrerede formularer skræddersyet til processer inden for Identity Governance og Access Management.

  Diskussionerne fokuserede på best practice for formular-design, med særlig vægt på brugeroplevelsens betydning for at facilitere problemfri databehandling inden for Identity Management systemer.

 • Et smugkig på den nye version af OpenTexts SaaS-løsning

  Et andet højdepunkt fra konferencen var en præsentation af den kommende version af OpenTexts SaaS-løsning. Sessionen gav et smugkig på de nye avancerede funktioner og forbedringer, og deltagerne blev rustet til at forudse og forberede sig på udviklingen inden for identitet og integrationen og migrationen fra off-cloud til on-cloud.at teste løsningen og opleve de nye funktioner i praksis.

  Desuden fulgte også en test af SaaS-løsningen, så deltagerne kunne opleve de nye funktioner i praksis.

 • Nye funktioner til OpenText NetIQ Identity Manager

  På konferencen afslørede OpenText også nye forbedringer til deres Identity Management-løsning. Det gjaldt blandt andet overgangen til Universal Base Image og Single Tenant SaaS-muligheden, der fremmer sikkerheden og tilpasningsdygtigheden. 

  Sessionen dækkede også en opdatering til OpenSSL v3, der nu sikrer overensstemmelse med de seneste sikkerhedsprotokoller, samt implementeringen af forms.io-motoren, som forbedre brugeroplevelsen.

 • Det nye administrationsværktøj

  Et andet stort højdepunkt var introduktionen af Identity Console, en samlet administrationskonsol til at håndtere OpenTexts forskellige administrationsværktøjer under én paraply. Den centraliserede platform tilbyder en strømlinet administration, forenklede arbejdsprocesser og forbedrede automatiseringsmuligheder gennem API'er, som lader organisationer effektivt kunne administrere deres identitetsinfrastruktur.

 • Forenkling af opdateringer og samarbejde med Package Deployment Tool

  Konferencen fremhævede også det opdaterede Package Deployment Tool, med en ny forbedret installer, der strømliner udrulningsprocessen, reducerer installationstiden og minimerer potentielle fejl eller problemer under opsætningen. 

  Sessionen viste også Package Deployment Tools nye brug af Git-repositorier til team-samarbejde. Opdateringen giver en mere dynamisk arbejdsproces ved opbygning af pakker og en stabil base for genbrug af pakker i drivere eller ved deling med flere forskellige kunder.

 • NetIQ Privileged Access Management (PAM)

  OpenTexts PAM-løsning var i centrum i en anden spændende session, der udforskede dens seneste ydelsesforbedringer og introduktionen af en ny IDM-driver, der udvider dens integrationskapaciteter. 

  Sessionen fremhævede, hvordan PAM-løsningens omfattende tilgang til at håndtere privilegerede konti, håndhæve sikkerhedskontroller og levere detaljeret revision og rapportering sikrer et robust forsvar for sensitive systemer og data.

Ny viden med hjem

Med frisk ny viden og erfaringer har Nara og Anders Magnus begejstret delt det med resten af deres kollegaer i Cloudworks og begyndt at implementere det i igangværende kundeprojekter. Konferencen har endnu engang vist sig at være enormt værdifuld til at styrke vores samarbejde med OpenText og holde os opdateret med den nyeste teknologi.