Cloudworks i skyerne i London

Cloudworks i skyerne i London

Omgivet af kolde vinde og regnvejr i hovedstaden varmer det at tænke på den London-tur, vi lige har oplevet sammen. Vi har haft en lang weekend, hvor vi har knyttet faglige og sociale bånd til både samarbejdspartnere og hinanden. Vores inspiration og energi er i top, og vi ser frem til at dele dette med alle vores kunder og ikke mindst med hinanden.

Dagen før den officielle Cloudworks-tur begyndte, tog et par af os over for at få U2-koncerten i byen med - og lave de sidste forberedelser, før resten af vores kolleger kom over. Det at have et hjemmekontor på et hotel i London kan man hurtigt vænne sig til.

Forventningsfuld skare

Torsdag var det en forventningsfuld skare, der mødtes på Gardermoen. Det var en blanding af dem, der havde boet i London, og dem der kendte byen godt fra tidligere ture. Derudover var der flere, der aldrig havde besøgt London før. Da London er en by, du hurtigt forelsker dig i, og som de færreste bliver trætte af, var byen perfekt til vores første udenlandstur tur sammen!

Dagfinn-Gaurav-Paulina-og-Nancy-på-flyet-til-London-1

Dagfinn, Gaurav, Paulina og Nancy forventningsfulde på flyet til London

Okta inviterede til middag

Vores samarbejdspartner Okta, som er en af de førende udbydere af cloudbaserede produkter inden for identitets- og adgangsstyring, inviterede os ud på den fantastiske restaurant Crazy Bear Fitzrovia den første aften. Atmosfæren var på sit højeste, og diskussionerne flød over bordet mellem alle de dejlige retter. En rigtig «flying start» på vores tur!  

Okta-inviterte-på-middag

Tobias og Dot fra Okta tog os ud til en dejlig middag på restauranten Crazy Bear Fitzrovia

Svævende i skyen

Fredag blev på mange måder det ultimative højdepunkt på turen, og gav hele holdet et løft, der er vanskeligt at beskrive i ord - eller måles i kroner og ører.

Tre af vores partnere har kontorer i London, og vi havde gode og inspirerende møder med dem. Vi valgte at slentre mellem møderne i både sol og regn for at nyde Londons gader, samtidig med at vi diskuterede, lo og planlagde Cloudworks fremtid.  

Cloudworks-på-møter-hos-Okta-1

Ernesto og Dot fra Okta sammen med os efter dagens møder

Ud over en spændende morgen på Okta drog vi også til Metas kontor i London for at diskutere det samarbejde, vi har med dem omkring kommunikations- og samarbejdsplatformen Workplace from Meta.

Hos-Facebook

En lille drink i Metas bar med Sophie, Jennifer, Nico og Mike, der arbejder med Workplace

Rejsen fortsatte derefter til Netskope. De tilbyder løsninger til sikring af data i cloudløsninger, og er en af de førende udbydere inden for deres felt.

Netskope

Gode diskussioner om Netskope-løsninger med Andy og Camilla

Dansetrin blev luftet

Stoppet efter dagens påfyldning og høj af inspiration, gik vi til den spændende restaurant SushiSamba.  Efter en hurtig elevatortur op til 38. etage kunne vi nyde et vidunderligt måltid med 360 graders udsigt over byen. Vi hyggede os langt ind i de sene aftentimer og ønskede dybest set ikke, at aftenen skulle slutte.

Cloudworks-på-SushiSamba

Vi hygger os på SushiSamba

Musical og shopping

Lørdag samledes vi omkring bordet for at opsummere fredagens møder med vores samarbejdspartnere. Vi havde fået masser af spændende muligheder for virksomhedens videre udvikling sammen med dem alle tre. Efter gode diskussioner mellem os kom vi frem til, hvordan vi ønsker at tage dette med os videre i vores arbejde. 

Resten af weekenden gik med både sightseeing og shopping. Vi fortsatte med at spise og drikke godt, og flere nød musicalen The Wicked og kodebrydning på The Bletchley bar. Vi havde til og med et fødselsdagsbarn blandt os, og glasset blev hejst for at fejre Paulinas store dag!

Gjengen-på-Bletchley-1

Kodebrydning i uniformer sætter stemningen

Rige på minder

Rige på minder er vi nu knyttet tættere sammen, og vi glæder os så meget desto mere til vores julefrokost om blot et par uger!  Og selvfølgelig også til vores næste firmatur. Hvor i verden vi rejser hen, vides ikke - måske bliver det til Las Vegas? Kan i det mindste håbe?