Dansende gennem Københavns gader

Dansende gennem Københavns gader

Det er endelig den tid på året – og nej, vi taler ikke om jul, men tiden til vores firmatur. Turen levede op til og overgik alle vores forventninger, og vi vil gerne dele nogle af vores oplevelser fra Nordeuropas Venedig – også kaldet den pulserende by København.

Som virksomhed har vi tidligere besøgt Rumænien og London foruden Kragerø i Norge. Denne gang ville vi samle alle på vores nye kontor i København. Efter at vi tidligere i år udvidede til Danmark, er flere skønne nye kollegaer kommet til, også i Norge og Sverige. Vi havde alle glædet os til at lære hinanden endnu bedre at kende!

One Cloudworks kommer sammen

Den norske del af selskabet landede i København en næsten regnfri torsdag aften. Efter at have tjekket ind på hotellet i en af ​​byens hippeste dele, Vesterbro, tog vi til vores første af tre aftener med middag og hygge sammen. Det var også det første øjeblik, hvor vi alle endelig var sammen på denne tur. Kolleger fra Cloudworks i Norge, Sverige og Danmark mødtes på den hyggelige Cofoco restaurant.

Fuld af gallerier, tatoveringsstudier, elegante restauranter, underjordiske barer og spillesteder har Vesterbro levet op til titlen som den hippeste bydel i København.

Vores kvartalsvise kompetencedag

En stor del af vores kultur og vores dybe iver efter at lære og vokse som individer og som virksomhed er vores kompetencedage, som vi arrangerer hvert kvartal.

Dagen blev åbnet af vores kollega og cloud-arkitekt, Andreas Faltin, som holdt oplæg om Customer Communication Fun. Vi søger altid at forbedre os, og selvom vi er en stærk teknisk virksomhed, er vi klar over, hvor vigtigt det er for os at kunne finde et fælles sprog med kunderne og forstå deres behov. Derfor har vi på vores kompetencedage ikke kun fokus på at forbedre vores tekniske kompetence, men også vores bløde færdigheder og samarbejds- og kommunikationskunsten.

Andreas blev fulgt af vores kollega og IT-magiker, Rikard Strand, som førte en interessant diskussion om Security in a Security company. Vi lever og ånder sikkerhed, ikke kun for vores kunder, men også i vores egen organisation.

Denne gang var den eksterne taler fra en af ​​vores partnere. David Stottrup er enterprise account executive hos Okta Nordics. Han delte mere med os om deres Customer Identity Cloud (CIC)-løsning og dens unikke salgsargumenter og yderligere muligheder med vores partnerskab.

Efter customer success manager, Anna Tallerud, og HR og organisatorisk leder, Marlene Dørum Pettersen, i Cloudworks havde præsenteret planerne for videreudvikling af virksomheden og mål for 2023, rundede sikkerhedsarkitekt, Ragnar Storstrøm, kompetencedagen af ​​med en række hjernevridere. Disse skulle styrke musklerne til at tænke ud af boksen, og fungerede samtidig som en sjov teambuilding aktivitet.

Cloudworks kompetencedag

Fredag ​​aften på Wallmans 

Fredag ​​på Wallmans var aftenen, vi især havde glædet os til. Wallmans er bestemt et sted, du ikke vil gå glip af i København. Det ligger i en utrolig speciel og imponerende del af den gamle cirkusbygning med et show og underholdning i verdensklasse, der varer hele natten. Alt, hvad der er skrevet om natten på Wallmans, kommer ikke i nærheden af ​​at kunne formidle den skønne følelse, vi sad tilbage med. Vi vil lade nogle af de tusindvis af billeder, vi tog, fortælle dig historien om vores fredag ​​aften, der varede langt ud på morgenen.

Turister i lækre København

Efter en intens nat fuld af fantastiske indtryk og dans, der gjorde ondt i fødderne, havde vi brug for en stille turistdag. Dagen startede med en ting mere, som du ikke bør gå glip af, når du er i København, og det er en sejltur på kanalerne. Vi fik set alle de vigtigste attraktioner og berømte steder fra vandet.

Dette gjorde os klar til endnu en vidunderlig oplevelse, der trender i København; og det er brunch. Vi havde en dejlig 7-retters brunch på et af de mest populære brunchsteder – Livingstone, som ligger med udsigt over én af byens indre søer.

Vi sluttede turen af ​​med en middag ved kanalen på Aamanns Replik restaurant, som er en del af Skuespilhuset i København. De mest energiske blandt os fortsatte natten med en barhoppingstur, naturligvis guidet af vores lokale kollegaer.

København-turen overgik alle vores forventninger. Fantastisk stemning og gode minder om latter og venskab. Og åbenbart ikke for meget søvn – lige som det skal være!