Elkjøp Nordic har givet medarbejderne en stemme med Workplace from Meta

Elkjøp Nordic har givet medarbejderne en stemme med Workplace from Meta

Elkjøp har revolutioneret sin interne kommunikation og interaktion med introduktionen af den sociale samarbejdsplatform Workplace from Meta for sine 13.000 medarbejdere.

Cloudworks hjalp os med at introducere Workplace from Meta til vores 13.000 medarbejdere. Deres bidrag gav os vores 'månelanding' til intern kommunikation og interaktion. Jeg må rose deres evne til at forstå og realisere vores forretningsbehov.

Line Lauvsnes Oddekalv, chef for intern kommunikation og CSR hos Elkjøp Nordic

Størst i Norden

Elkjøp Nordic AS er Nordens største handelsselskab inden for forbrugerelektronik og elektriske husholdningsapparater. Virksomheden består af 400 varehuse i Norden med i alt omkring 13.000 ansatte.

Øget kompetence, hurtigere info-flow og mere engagement med Workplace

Innovationstempoet på produktsiden er enormt, hvilket kræver, at Elkjøps medarbejdere er mere up-to-date og kompetente end nogensinde før. I nogle produktgrupper er udløbsdatoen snart på linje med mælk og brød. Denne udvikling stiller store krav til organisationen om at holde sig ajour med sit eget produktsortiment. Workplace from Meta gør det hurtigt og nemt at dele nyheder og kompetence, hvilket øger Elkjøps service til kunderne.

Onboarding af mobilbrugere

Mange af Elkjøps medarbejdere har hverken en virksomhedsmail eller en pc, og var derfor afhængige af, at invitationen til tjenesten blev sendt ud på SMS. Brugervenligheden varetages af integreret autentificering "Single Sign-On", og brugerstyringen er automatiseret gennem synkronisering med Elkjøps løsning til identitetsstyring (IDM).

Inkluderende digital kommunikation

Workplace from Meta med sin "mobile-first"-strategi udfylder et tomrum hos de af Elkjøps medarbejdere, der tidligere ikke kunne deltage i virksomhedens interne digitale dialog. Workplace from Meta har givet alle en stemme, og det er blevet meget lettere for ledelsen at nå ud til hele organisationen.