Cloudworks lancerer Identity and Access Management-tjenester i Sverige

Cloudworks lancerer Identity and Access Management-tjenester i Sverige

Cloudworks tager hul på et nyt kapitel og vi udvider nu til det svenske marked. Målet er at sætte nye standarder for IAM-tjenester i Sverige og i samarbejde med de svenske virksomheder at skabe en fremtid med øget digital sikkerhed.

Det er med stor glæde og forventning, at vi nu kan annoncere den officielle lancering af Cloudworks på det svenske marked. Det er en milepæl, som markerer begyndelsen på et nyt kapitel, hvor vi kan bringe vores ekspertise til Sverige. 

Alexander Friedensburg, daglig leder i Cloudworks, fortæller begejstret om den rejse, som Cloudworks er på: 

Med udvidelsen til det svenske marked forstærker Cloudworks sin position som en af Skandinaviens førende leverandører af identitetsløsninger. Som en fokuseret pure-play IAM-specialist har Cloudworks nu i over 8 år leveret IAM rådgivnings- og implementeringsprojekter i Norge og Danmark, og den erfaring er vi overbeviste om også er eftertragtet blandt svenske virksomheder. 

Med Max Rosencrantz ved roret

Det er Max Rosencrantz, som skal stå i spidsen for udvidelsen i Sverige som ny Country Manager og opbygge det svenske team. 

Max medbringer en solid erfaring fra IAM-branchen. Han har et indgående kendskab til virksomheders udfordringer i forhold til sikkerhed, adgangsstyring og kontrol, og så er han indbegrebet af en handlingsorienteret leder og en overbevisende teamplayer, som evner at engagere hele organisationen. Disse kvaliteter er uundværlige i forbindelse med denne nye rejse, som Cloudworks er på, siger Alexander Friedensburg.  

En ny standard for IAM-tjenester 

Målet med udvidelsen er ligetil: At sætte en ny standard for IAM-tjenester i Sverige. I Cloudworks har vi mange års erfaring og en imponerende portefølje af vellykkede IAM-implementeringer. Nu er vi klar til at tage denne ekspertise videre til de svenske virksomheder. 
CW_illustrasjon_teamwork-1

 

En naturlig udvidelse til Sverige

Det er tydeligt at mærke, at Max Rosencrantz går til opgaven som ny Country Manager for Cloudworks Sverige med masser af erfaring, nysgerrighed og engagement. 

Vores vision for opstarten i Sverige indebærer en omfattende strategisk tilgang. Et af mine vigtigste fokusområder er at imødekomme det svenske markeds behov inden for Zero Trust-arkitektur, IAM-tjenester, privilegiestyring og automatisering. Det er områder, som vækker interessen hos både mig og vores potentielle kunder, siger Max Rosencrantz. 

Han fortæller, at det er en unik mulighed at være med til lanceringen i Sverige fra begyndelsen, og at det er en rejse, som han virkelig ser frem til: 

Det er en mulighed og en tillid, som jeg værdsætter utrolig meget. Vi skal bygge videre på det succesfulde koncept fra Norge og Danmark og skabe et solidt fundament, som bringer Cloudworks’ ekspertise og innovative tilgang til identitetshåndtering og sikkerhed til det svenske marked. Udvidelsen føles på mange måder helt naturlig, da vi allerede samarbejder med både private virksomheder og den offentlige sektor i Sverige.

MaxCloudworks skal være synonym med tillid og kvalitet i Sverige

En af de klare målsætninger, som Max Rosencrantz går ind til opgaven med, er at gøre komplekse udfordringer enkle. Det fortæller han begejstret om: 

Ved hjælp af arkitektur baseret på intelligente løsninger og teknologier, skal vi gøre det nemt for brugere og virksomheder at beskytte deres IT-miljø. Vi forpligter os til at levere løsninger, som ikke kun imødekommer, men også overgår forventningerne fra vores kunder. Cloudworks skal blive synonym med tillid, kvalitet og teknologisk fremsynethed i Sverige akkurat som det er i Norge og Danmark. 

 

Værdien af IAM

En stærk IAM-løsning er afgørende i tidens digitale landskab. Virksomheder står overfor stadig mere sofistikerede cyberangreb og et stigende antal af reguleringer, som alt sammen kræver en omhyggelig tilgang til sikkerhed og databeskyttelse. Vores IAM-tjenester hjælper virksomheder med at bygge et solidt grundlag for at beskytte mod cybertrusler, reducere risikoen for uautoriserede adgange og sikre en strømlinet brugeroplevelse.  

CW_illustrasjon_teamwork02

 

Cloudworks har vokseværk

Det er blot halvandet år siden, at Cloudworks udvidet til Danmark, og siden da er det gået stærkt. Med nu 39 ansatte fordelt i både Norge, Sverige og Danmark har Cloudworks, hvad man bedst kan betegne som vokseværk i hele Norden. 

Kim Sørensen, Country Manager i Danmark, peger da også på, at det er en meget bemærkelsesværdig tid i Cloudworks:

 Vi befinder os i en virkelig spændene periode for Cloudworks. Vi er på kurs mod at etablere os som en af Nordens mest fremtrædende communities af identitetskonsulenter. Cloudworks er som helhed vokset med 30-35% over de seneste år, og bare i Danmark er vi gået fra én til syv medarbejdere det seneste år.

En unik kultur

En af grundene til denne vækst, som Kim Sørensen hæfter sig ved, er den unikke kultur i Cloudworks. Organiseret som ét Cloudworks samarbejder både konsulenter og administration på tværs af landegrænser. Der er plads til faglig udvikling og vidensdeling mellem kollegaer i dagligdagen. 

Samarbejdet over landegrænserne sker med ekstraordinær succes i Cloudworks. Vi har en helt særlig kultur – en secret sauce – som jeg tror er nøglen til, at vi bliver ved med at være en eftertragtet arbejdsplads.

Kim Sørensen, Country Manager, Cloudworks Danmark

Med udvidelsen til Sverige glæder Kim Sørensen til at samarbejde med sin svenske pendant, Max Rosencrantz: 

Max er uden tvivl den ideelle kandidat til rollen som Country Manager for Sverige med sine mange års arbejde med IAM hos førende virksomheder i Sverige. Det giver ham en unik erfaring og indsigt, som er til stor værdi for Cloudworks. Jeg ser virkelig frem til at dele erfaringer og samarbejde med Max.

Sammen mod fremtiden

Vi glæder os til nu også at samarbejde med svenske virksomheder om at sikre de bedste IAM-løsninger og tage hul på en tryggere digital fremtid sammen. 

Du kan læse mere om vores IAM-tjenester her eller tage direkte kontakt med os. 

 

Trond Sand

Book et uforpligtende møde

Ønsker du at diskutere mulighederne for en IAM-løsning til din virksomhed er du velkommen til at booke et møde.

→ Klik her for at se ledige tider i Trond Sands kalender