En dreven IAM-veteran slutter sig til Cloudworks!

En dreven IAM-veteran slutter sig til Cloudworks!

Efter 15 års arbejde indenfor Identity and Access Management (IAM) er han praktisk talt en veteran at regne. Nu har vi fornøjelsen af ​​at byde Trond Sand velkommen til Cloudworks teamet!

– Det bliver dejligt at have Trond med som IAM-rådgiver. Han har mange års erfaring med identitetsarbejde, og bliver en god sparringspartner, siger Kim Sørensen, Country Manager i Danmark.

Trond kommer til at arbejde fra København, og glæder sig til at være med til at opbygge det danske team, der blev etableret i starten af ​​2022. Læs mere om Cloudworks + Danmark = Ægte kærliged!

– Jeg har ledt efter en virksomhed, hvor jeg kunne have et længerevarende forhold til kunderne, og blev meget interesseret, da en rekrutterer ringede og fortalte om Cloudworks, siger Trond.

At kunne lære kunden godt at kende gennem IAM rådgivning og implementering, udover at være med til at bygge Cloudworks op i Danmark, synes jeg er meget spændende.


«Out-of-the-box» medarbejder

Ifølge Kim er Trond så erfaren og dygtig, at han kan gå i gang med arbejdet fra den første dag – ”out-of-the-box" klar med andre ord.

– Han vil selvfølgelig have noget onboarding, men han har så meget erfaring med identitetsløsninger, at han bliver koblet på kunderne med det samme, siger Kim.

– Hans profil passer så godt til os, og jeg tror virkelig, at dette er det rigtige sted for ham. Ikke mindst er han en super flink og omgængelig fyr, som vil være nem at arbejde sammen med!

Trond har i sine år indenfor IAM-området arbejdet med alt fra strategi og rådgivning til implementering, konfiguration, drift, optimering og compliance.

Jeg er godt bekendt med området IAM, både principperne, teknologien og kundens udfordringer, uanset om de har et system, der skal optimeres, eller om de starter fra bunden uden system, siger Trond.

 

Glad for, at det er "one Cloudworks"

Selvom Trond skal arbejde i København, er en vigtig pointe for Cloudworks, at der ikke er nogen siloer på nogen måde i organisationen – heller ikke når det kommer til geografi. Kunder skal have adgang til de allerbedste ressourcer til det pågældende job, uanset hvor de befinder sig.

Det betyder, at Trond også kommer til at arbejde med norske kunder – noget han sætter stor pris på. Han har familie og mange gode minder fra Norge.

– Jeg elsker Norge! Min mor kommer fra Trondheim, og mange af mine barndoms ferier tilbragte jeg i Norge. Så jeg glæder mig meget til at arbejde med norske kunder og forhåbentlig besøge landet en del, siger han.

– Jeg glæder mig også til at lære mine nye kollegaer at kende. Jeg har allerede mødt mange af dem, og det er virkelig dygtige mennesker, som arbejder godt sammen.